Audiovisueel

Jun 2, 2020, 23:35
HD Ledshine en Dicolor slaan de handen in elkaar

HD Ledshine en Dicolor slaan de handen in elkaar

20 november 2017

Vorige maand koos Magnimage nog voor HD Ledshine als Benelux distributie- en service center, nu volgt ook Dicolor- een top producent van LED schermen. “We willen vooral het totaalpakket kunnen aanbieden.” luidt het bij CEO en founder Tony Winter.

Dicolor staat gekend als een top producent van LED schermen en LED toepassingen. Na Magnimage, producent van videoprocessors, kiest nu ook dit bedrijf voor HD Ledshine als Belgisch distributiecentrum. “Wij zijn uiteraard heel fier dat HD Ledshine de activiteiten kan uitbreiden. Enkele maanden terug, bij de instap van Julie en Max hebben we beslist om het bedrijf een nieuwe extra boost te geven en dat is aardig aan het lukken!” laat Tony weten.

HD Ledshine bouwt de activiteiten steeds verder uit. Naast verhuur van LED toepassingen, content creatie en conceptontwikkeling van projecten zowel indoor als outdoor, gaan zij zich nu ook richten op verkoop en opleidingen. Een totaalpakket, klinkt het: “Workshops die enkel over videoprocessors gaan zijn een beetje nutteloos zonder dat je de link kan leggen naar de verschillende nieuwste types LED schermen.

Dankzij onze samenwerking met zowel Dicolor als Magnimage kunnen we nu dat totaalpakket en die complete service aanbieden.” zegt Max Verbruggen, verantwoordelijke ter zake. “De technologische evolutie gaat zodanig snel, dat we altijd toekomstgericht moeten handelen en denken” voegt Tony toe.

Wie dus interesse heeft in LED, kan zeker en vast terecht in Denderleeuw. De eerste workshop zal plaatsvinden in januari, de verkoop en service afdeling zijn alvast van start gegaan. Ook februari wordt voor HD Ledshine een interessante maand: een wereldprimeur wordt voorgesteld. Het grootste en beste mobiele scherm ter wereld: 16 meter breed op 9 meter hoog, 144m², in bijna 4K! Hierover hoort u binnenkort zonder twijfel meer.

Geïnteresseerd in LED-workshops, aankoop van LED toepassingen of het huren van een scherm?

Contacteer HD Ledshine: info@hdledshine.com  

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group