Audiovisueel

Mar 31, 2023, 1:09
Ledshine ziet toekomst in nieuwe LED-applicaties

Ledshine ziet toekomst in nieuwe LED-applicaties

08 mei 2017

HD Ledshine, gevestigd in Denderleeuw en Dubai, is gespecialiseerd in grote mobiele outdoor en indoor ledschermen van hoge kwaliteit en ziet een nieuwe uitdaging in innoverende LED-applicaties. Met kwalitatief hoogstaande schermen tot 220 m² mobiel, behoren zij reeds tot de top van Europa, maar het bedrijf gaat steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Van motion detection tot speciaal gebogen vormen en nieuwe innoverende mobiele trailers, geen uitdaging is hen te groot.

Het bedrijf staat niet alleen garant voor de beste tailormade oplossingen, maar ook voor innovatie en originaliteit. Nieuwe LED-applicaties, zoals motion based interactivity of bended screens, werden reeds getest en goedgekeurd en zijn klaar om geïntegreerd te worden in tal van toepassingen. Mobiel zijn er aanvullend momenteel ook tal van nieuwe innoverende trailers in productie.

Gezien een persoonlijke aanpak bij hen centraal staat, wordt er voor elke klant een unieke en op maat gemaakte configuratie voorgesteld waarbij een service van A tot Z gegarandeerd wordt, ook out-of-the-box ideeën kunnen in realiteit omgezet worden. Afgelopen maand was het team nog aanwezig op Prolight + Sound in Frankfurt om er nieuwe samenwerkingen te ondertekenen en innovatieve uitdagingen aan te nemen, waarover binnenkort zeker en vast meer informatie zal volgen.

Wie geïnteresseerd is in het bedrijf, kan ook steeds terecht in Denderleeuw waar het hoofdkantoor zich bevindt. In de demo-hall presenteren zij de huidige types en configuraties, maar via 3D ontwerpen worden ook de tailormade realisaties of nieuwe ideeën weergegeven. Het bedrijf lanceert volgende week een nieuwe website, waar ook alle verdere informatie op terug te vinden zal zijn.

Denkt U aan een ledscherm voor Uw volgend project, indoor of mobiel outdoor, contacteer ons vrijblijvend om het idee vorm te geven : info@hdledshine.com

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group