Audiovisueel

Jun 2, 2020, 22:29
Eyecatchers tijdens WK 2018 events zijn onmisbaar

Eyecatchers tijdens WK 2018 events zijn onmisbaar

20 oktober 2017

De kwalificatie van de Belgen voor het Wereldkampioenschap 2018 gaat gepaard met de organisatie van talloze events. Net als 4 jaar geleden zal ook bij deze editie ons land vol grote schermen staan en de boodschap hierbij is duidelijk: wie een kwalitatief en groot scherm wil zal snel moeten zijn. HD Ledshine, een bedrijf gespecialiseerd in LED-schermen, staat klaar met zowel mobiele eyecatchers als unieke megaschermen.

“Het WK is altijd een toffe periode, iedereen staat als een blok achter de duivels en de sfeer die dan ontstaat is uniek.” zegt Tony Winter, CEO en Founder van HD Ledshine. “Dankzij ons grote aanbod aan mobiele schermen kunnen wij heel wat events van één of meerdere kwaliteitsvolle eyecatchers voorzien. Het grote voordeel is dat deze schermen heel snel operatief zijn en makkelijk in gebruik, waardoor er geen tijd en geld verloren gaat door op- en afbouw.”

In 2018 zullen er op meer dan 150 locaties events worden georganiseerd om ons elftal op de voet te volgen, wie hier extra uit het oog wilt springen, moet grootser denken: “Wie iets uniek wilt aanbieden, kiest eerder voor onze High Definition megaschermen van 100m², 140m² of zelfs 220m² en ook dit blijft bij ons van de hoogste kwaliteit zodat men geen elk detail hoeft te missen!”

Organiseert u zelf een event omtrent het WK 2018 en zoekt u nog een eyecatcher?

312017hdledshine siteB

Contacteer HD Ledshine vrijblijvend voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden en beschikbaarheden:

info@hdledshine.com

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group