Audiovisueel

Feb 28, 2024, 0:06
The Black Pearl schittert in Marseille

The Black Pearl schittert in Marseille

23 mei 2018

The Black Pearl, het grootste mobiele scherm ter wereld, van HD Ledshine, schitterde eerder deze maand in het Stade Vélodrome Marseille. Maar liefst 22.500 fans van OM volgden de Europa League finale live op dit Belgische wereldrecord. Het bedrijf blikt trots terug op deze succesvolle case.

Het Stade Orange Vélodrome Marseille vormde het ideale decor voor de vuurdoop van ‘The Black Pearl’. Het scherm is maar liefst 144m² groot en behaalt bovendien een 4K resolutie. Dankzij de snelle op- en afbouwtijden, een perfecte oplossing voor dit enorme evenement.

“Dit was een ideaal voorbeeld om de efficiëntie van onze mobiele schermen te bewijzen.” zegt Tony Winter, CEO. “Het gras in dit stadium is van enorm belang, waardoor je pas enkele uren voor het evenement kan opbouwen en ook meteen erna moet verdwijnen.” Geen probleem voor ‘The Black Pearl’, dat overigens 33,5 ton weegt, zo blijkt: “Efficiënter dan dit wordt het niet” vult Max Verbruggen van HD Ledshine aan. “Onze mobiele units hebben allemaal een opbouwtijd tussen de 30 en 90 minuten, iets waar we echt naar gestreefd hebben en wat nu z’n vruchten afwerpt.”

Tijdens de halve finales werd er in het stadium reeds een mobiel scherm van 100m² geplaatst, maar voor de finale wilde de stad Marseille nog een stapje verder gaan. Zo kwamen ze terecht bij HD Ledshine: “Momenteel hebben wij het enige exemplaar van die grootte. We blijven sterk geloven in onze mobiele oplossingen, dus verdere investeringen staan alvast op de agenda”.

Meer informatie over ‘The Black Pearl’? www.hdledshine.com/worldrecordunit

Geïnteresseerd in het aanbod van HD Ledshine? info@hdledshine.com

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group