Audiovisueel

Jun 4, 2023, 3:16
Customization, prioriteit bij HD*Ledshine

Customization, prioriteit bij HD*Ledshine

05 december 2016

HD*LedShine, gevestigd in Denderleeuw en Dubai, staat voor kwaliteit in UHD led schermen via customization. Wij maken het onderscheid door elk project op een unieke mannier te benaderen. Custom design en customized setup zijn de centrale kernwoorden in ons bedrijf en dat uit zich dan ook in het werkproces.

Na overleg met onze klanten gaat het team aan de slag met de specifieke eisen en vereisten van het project om uiteindelijk te komen tot een gedetailleerd ontwerp van de opstelling.

Via interactieve 3D-tekeningen en simulaties wordt tot in het kleinste detail aan de klant voorgelegd hoe het geheel er zal uitzien en welke unieke elementen het bevat. Wanneer de klant na overleg en eventuele aanpassingen volledig tevreden is met het ontwerp, start de productie.

In onze eigen ateliers worden de nodige elementen op maat geproduceerd, waarna een proefopstelling wordt opgezet in de demostudio. De content voor het scherm, door ons of door de klant geleverd, wordt aangepast aan de schermconfiguratie en aan de omgevingselementen om een totaalbeeld van het eindproject te simuleren. Zodoende worden alle onaangename verrassingen op het event zelf uitgesloten.

Wij streven samen met de klant naar de hoogste vorm van tevredenheid en doelen enkel op topkwaliteit, topdesign en top-uitvoering via een super efficiënt werkproces beyond compare. Customization is the future en daar staat HD*LedShine garant voor.

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group