Audiovisueel

Jul 11, 2020, 7:05
Sylvester koppelt ernst aan humor op avant-première "Gevoel voor Tumor"

Sylvester koppelt ernst aan humor op avant-première "Gevoel voor Tumor"

17 april 2018

Momenteel oogst de fictiereeks "Gevoel voor Tumor" op VRT-één een groot en trouw publiek en lovende reacties. Deze televisiereeks, die het controversiële thema ‘jongeren en kanker’ helpt bespreekbaar te maken, is een co-productie van VRT en Sylvester TV.

Begin maart mocht de eventafdeling van Sylvester de avant-première-avond van deze reeks organiseren in de statige handelsbeurs in Gent. Zo’n 300 gasten uit de tv- en mediawereld, waaronder de volledige cast, kregen als primeur op groot scherm de eerste aflevering van Gevoel voor Tumor te zien.

De reeks zelf is een mix van authentiek drama en ook humor, en deze look&feel werd in het event doorgetrokken.  Alle ingrediënten van een première zoals het hoort, en met alle ernst en authenticiteit die het thema verdient, maar ook met de nodige fijngevoelige humor.  Heel bijzonder was de aanwezigheid van een twintigtal (ex-)kankerpatiënten, die met hun verhaal en anekdotes voor veel inspiratie voor de serie hadden gezorgd.  Ook zij werden als prominenten in het verloop van de avond betrokken en in de bloemen gezet.

Klik hier voor enkele reacties live van op de première

www.sylvester.be

Meer van Sylvester :