Event Agencies

Sep 25, 2023, 8:05
Eventbureau Sylvester bouwt grootste stand op Agriflanders voor Arvesta

Eventbureau Sylvester bouwt grootste stand op Agriflanders voor Arvesta

16 februari 2023

Op de jaarlijkse land- en tuinbouwbeurs Agriflanders bouwde eventbureau Sylvester een imposante stand voor Arvesta, de grootste Belgische speler in de land- en tuinbouwsector. Sylvester realiseerde zo de grootste stand op de grootste agrarische vakbeurs van Vlaanderen.

Wie tussen 12 en 15 januari een bezoekje bracht aan Agriflanders in het Gentse Flanders Expo, kon moeilijk naast de grote stand van Arvesta kijken. De landbouwgroep achter o.a. de Aveve-winkels viel op met een groot ‘landbouweiland’ waar al hun merken een plaatsje kregen. Een knap staaltje standbouw van eventbureau Sylvester.

Het Haachtse bureau – eind 2022 nog verkozen tot Unizo KMO van het jaar in Vlaams-Brabant en Brussel – zorgde voor concept, organisatie, aankleding en bouw van de Arvesta-stand. Sylvester eventproducer Stefan Kriek spreekt van een grote uitdaging. “Een stand bouwen van zo’n 1200 m², die 40 Arvesta-merken op hun eigen manier in de kijker zet, zonder het overkoepelende geheel uit het oog te verliezen: dat was best pittig. Maar dankzij een nauwe samenwerking met het team van Arvesta slaagden we in ons opzet, en met een goed uitgekiende opbouw konden we de stand toch laten aanvoelen als een organisch geheel, waarmee we de boerenbuiten naar binnen haalden.”

Arvesta is de grootste Belgische land- en tuinbouwgroep, met in hun stal merken als Aveve, Dumoulin, Spoormans, Sanac, Cofabel en Lannoo. Stuk voor stuk grote namen die in de landbouwwereld klinken als een klok. Zij wilden natuurlijk hun beste beentje voor zetten op Agriflanders, de ‘hoogmis’ van de land- en tuinbouw. Sofie Verreycken, marketingmanager Animal Nutrition bij Arvesta, blikt tevreden terug op de samenwerking: “Sylvester heeft goed begrepen hoe we onze doelgroep konden bereiken. Elk merk kreeg zijn plaats en de merkboodschappen werden duidelijk overgebracht, zowel visueel als audiovisueel. Dankzij enkele ‘eyecatchers’, zoals een grote silo, vonden veel bezoekers hun weg naar onze stand.” Onder hen ook Vlaams minister van Landbouw Jo Brouns.

Het was de eerste editie van Agriflanders sinds 2019, en ook in het post-corona tijdperk heeft de vakbeurs duidelijk nog niets aan populariteit ingeboet. Met meer dan 340 exposanten in 8 hallen, en 67.000 bezoekers deed Agriflanders haar naam van grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs alle eer aan.

www.sylvester.be

Meer van Sylvester :