Event Agencies

Jun 18, 2024, 5:24
Sylvester TV wint Video Experience Day Award

Sylvester TV wint Video Experience Day Award

10 juni 2024

Sylvester, een vooraanstaand productiehuis en evenementenbureau, heeft de begeerde Video Experience Day award gewonnen in de categorie ‘Employer Branding & Recruitment’. De prijs werd op 4 juni 2024 uitgereikt tijdens de 25ste editie van de Video Experience Day in Brugge, een inspirerende jubileumeditie die de beste corporate branding video’s van het jaar in de kijker heeft gezet.

De bekroonde video maakt deel uit van een inspirerende vlogserie in aanloop naar het evenement voor het 25-jarige bestaan van Emmaüs, dat ook door Sylvester Events op poten is gezet. Het doel van deze vlogserie was om toekomstige werknemers een inkijk te geven in de diverse functies binnen de verschillende takken van Emmaüs. Het hartverwarmende verhaal van Tanne, die haar passie voor haar werk als poetsvrouw bij Monnikenheide-Spectrum deelt, stak er met kop en schouders bovenuit.

 “Volgens juryvoorzitter Jeroen Naudts is het een authentiek, hartverwarmend en eerlijk verhaal dat blijft hangen,” aldus Ilse Janssens, coördinator HR bij Emmaüs. “Iedereen wil een Tanne als medewerker, het zal wel zijn…” Johan Meerbergen, coördinator communicatie bij Emmaüs, voegde hieraan toe: “Het team van Sylvester heeft met hun videoproductie treffend in beeld gebracht waar Emmaüs voor staat: zorg die nabij is en houvast geeft.”

Deze overwinning is een erkenning van de inzet, creativiteit en betrokkenheid van Sylvester. Bovendien gaat het winnen van deze award gepaard met zendtijd op Kanaal Z, wat een enorme meerwaarde biedt voor Sylvester.

Sylvester blijft zich inzetten voor grensverleggende creativiteit en streeft ernaar om inspirerende verhalen te maken. "Het geeft enorme voldoening en trots om met een authentiek gebracht videoverhaal de hoofdprijs te winnen op de Video Experience Day. Het zegt alles over het engagement en de expertise van ons team en over de empathie waarmee we de waarden van onze klant Emmaüs tot uiting wilden brengen," concludeert Geert Vanoverschelde, CEO bij Sylvester.

Meer van Sylvester :