Audiovisueel

Apr 26, 2024, 1:37
Vlaamse Overheid gunt 4-jarig raamcontract aan Sylvester

Vlaamse Overheid gunt 4-jarig raamcontract aan Sylvester

26 mei 2015

Sylvester is de komende 4 jaar de eventpartner van het departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid van de Vlaamse Overheid. We zijn uiterst tevreden dat we na een intense openbare aanbestedingsprocedure voor de tweede keer op rij een raamcontract met de overheid kunnen sluiten. De vorige samenwerking bracht ons fijne evenementen zoals het ViA-forum, het Vredessymposium en de Nieuw Industrieel Ondernemen Happening.

Evenementen waarvoor we overigens steeds ook en aantal audiovisuele producties maakten om het geheel te ondersteunen. Het feit dat we twee jobs kunnen combineren, wint duidelijk aan overtuigingskracht in de sector.

Die goede afterevent-vibe hielden we ook over aan de allereerste MegaDojo afgelopen donderdag in de Limburghal in Genk. Op dit initiatief van CoderDojo Belgium leerden meer dan 1100 kinderen tussen 10 en 14 jaar op een speelse en eenvoudige manier programmeren. Sylvester zorgde met een goed geolied team voor de evenementiële ondersteuning van dit digitale knutselatelier.

We namen ook de wervelende Tech Show vol weetjes over technologie en creativiteit én de praktische uitvoering van de technologiebeurs - waar kinderen konden kennismaken met 3D-printers, elektrische auto's en robots - voor onze rekening. Ook het filmpje met een verslag van het event verzorgde Sylvester.

www.sylvesterproductions.be

Meer van Sylvester :