Associaties

Mar 30, 2020, 20:59
Custo en ACC organiseren 3de editie BOCA’s

Custo en ACC organiseren 3de editie BOCA’s

27 januari 2020

Na twee succesvolle edities slaan Custo en ACC opnieuw de handen in elkaar voor de 3de editie van de Best Of Content Awards. Ook dit jaar roept men alle bureaus, klanten en mediahuizen op om hun beste content cases van het voorbije jaar in te schrijven, en zo kans te maken op een BOCA.

De Best of Content Awards worden georganiseerd door Custo, de vereniging van de content marketing bureaus, onder de koepel van ACC (Association of Communication Companies). Na geslaagde edities in 2018 en 2019, belooft ook de derde editie een unieke avond te worden, waarin de beste content marketeers in de bloemetjes gezet worden.

Opnieuw zijn de awards opgedeeld in twee onderdelen. Enerzijds zijn er de Content Marketing Awards, die uit 4 algemene en 5 specifieke categorieën bestaan. Daarnaast wil Custo ook craftsmanship in de sector promoten met de Content Craftsmanship Awards, die in 22 categorieën creativiteit en innovatie in specifieke onderdelen van het vak belonen.

Meer informatie over de categorieën is te vinden in de BOCA Entry kit in bijlage.

Vanaf vandaag kunnen bureaus hun beste content cases indienen op www.bestofcontent.be. De deadline ligt op maandag 16 maart.

De BOCA Night gaat dit jaar door op 14 mei 2020 in het Kasteel van Terblock (Sint-Jansdreef 2, 3090 Overijse), samen met de 30steeditie van de Best of Activation Awards.

Meer informatie:

Twiggy Caels - 02 761 19 99 – twiggy@accbelgium.be

www.bestofcontent.be

Meer van ACC Belgium :