Vaste & tijdelijke locaties

May 3, 2024, 12:03
Ervaar de unieke sfeer van Van der Valk Hotel Mechelen

Ervaar de unieke sfeer van Van der Valk Hotel Mechelen

23 januari 2024

Stap binnen in de wereld van luxe en efficiëntie in het uniek Van der Valk Hotel Mechelen, een 4-sterrenaccommodatie die ongeëvenaarde vergaderfaciliteiten biedt. Of u nu een klein zakelijk overleg plant of een grootschalige conferentie organiseert, het hotel is de perfecte bestemming voor uw volgende bedrijfsevenement.

Flexibele Vergaderruimtes

Laat u verrassen door de 7 flexibele vergaderruimtes, die ontworpen zijn om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. De zalen zijn zowel geschikt voor kleine bijeenkomsten als grootschalige conferenties. Van intieme vergaderingen tot indrukwekkende evenementen, ze hebben de perfecte ruimte voor elke gelegenheid.

Ervaren Eventplanners

De toegewijde eventplanners staan klaar om u te begeleiden bij het plannen van een onvergetelijk evenement. Van organisatie, tot uitvoeren en catering. Of het nu gaat om een lunchmeeting of een uitgebreid diner, zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Vliegende Start van het Nieuwe Jaar

Het nieuwe jaar is bij Van der Valk Hotel Mechelen alvast met een vliegende start begonnen. Mis de kans niet om uw vergadering of evenement te plannen in januari of februari. Neem tijdig contact met hun op via events@hotel-mechelen.be en ontdek hoe zij uw bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen.

Aarzel niet om de unieke sfeer van het 4* Van der Valk Hotel Mechelen te ervaren en uw zakelijke evenementen naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer van Van der Valk Hotel Mechelen :