Vaste & tijdelijke locaties

Nov 27, 2021, 22:05
Allereerste immersive B2B dining concept in Europa gelanceerd in Antwerpen

Allereerste immersive B2B dining concept in Europa gelanceerd in Antwerpen

06 oktober 2021

Studio 100 en creatief activatiebureau CityCubes staken eind 2020 de koppen bij elkaar om elkaars sterktes te combineren en mensen tijdens de coronamaanden een nieuwe & veilige (lees: coronaproof) bezigheid aan te bieden. De entertainmentindustrie in België was toe aan een vernieuwende aanpak en dat begrepen beide bedrijven maar al te goed.

“We wensten andere mogelijkheden voor families en bedrijven te creëren, dan de zoveelste wandeling of cocktailbox. Iets leuks en vernieuwends waarbij je het gevoel hebt toch even weg te zijn van huis, maar wel nog steeds binnen je eigen bubbel”, zegt Dieter Veulemans (Creative Partner van “CityCubes”).

Het resultaat is een verfrissend concept gebaseerd op immersive experiences, ondertussen gekend van o.a. expo voorstellingen Klimt en Van Gogh, genaamd “Story Studio”. Op een toplocatie in Antwerpen, het midden van de Meir, kan u t.e.m. april 2022 deze immersive locatie van bijna 2000m², voor shows én events boeken.

Naast immersive shows, is het vanaf 1 november 2021 mogelijk om op deze locatie met uw bedrijf het allereerste immersive dining concept te boeken in België! Een uniek en overheerlijk concept waarbij Story Studio tijdens uw gewenste tijdstippen omgevormd wordt tot een immersive dining restaurant. Een kant-en-klare formule in de vorm van een immersive walking dinner van 6 culinaire gangen in 6 verschillende geprojecteerde kamers.

Wat mag u verwachten? Een reis door 6 wonderlijke werelden waarvan de beelden & het verhaal in elke kamer telkens op een spectaculaire wijze worden vertaald in het menu. Een meeslepende en onvergetelijke ervaring van 2 uur, waar alle drank (alcohol en non-alcoholisch) reeds in de prijs zijn inbegrepen en opties voor vegetarisch/vegan worden voorzien.

Om het diner volledig te personaliseren, kunnen de beelden & animaties aangepast worden met eigen B2B content.

Immersive dining is inclusief een cateringploeg van chef-koks, obers, gastheren en animatie.

Contact voor meer info: dieter@citycubes.be

Trailervideo: Immersive Dining by The Golden Chef

Meer van City Cubes :