Vaste & tijdelijke locaties

Oct 18, 2021, 3:42
Smile Safari is terug en kan voortaan ook volledig afgehuurd worden voor B2B-events

Smile Safari is terug en kan voortaan ook volledig afgehuurd worden voor B2B-events

05 oktober 2020

Smile Safari, het grootste Instagram & TikTok museum van Europa, neemt voor deze tweede editie zijn intrek in de Anspach Shopping, in hartje Brussel. Dit jaar is de expo ook volledig af te huren voor B2B-events!

Smile Safari, een initiatief van brand activation agency CityCubes en digital agency Hurae, is een tijdelijke expo verspreid over 1000m² en verdeeld over twee verdiepingen met meer dan 45 verschillende inspirerende settings. Een expeditie langs kleurrijke installaties, optische illusies, roze palmbomen, regenbogen en zoveel meer, en niet onbelangrijk deze dagen = helemaal Corona-proof!  

Dit jaar is er een speciale formule voor bedrijven waarbij de locatie kan geprivatiseerd worden voor events, teambuildings en/of fotoshoots.

Elke aanvraag wordt samen met u op maat uitgewerkt. Dit gaat van Insta-waardige food & drinks, extra crazy decoratie of meubilair, een foto en/of video-team tot zelfs influencer-workshops!
Smile Safari is dus de place-2-be voor een inspiratievolle teambuilding voor elk type bedrijf in eender welke sector! #doitforthegram

Naast 1000m² vol Insta- en TikTok opportuniteiten beschikken we ook over een extra ruimte voor recepties of plenaire sessies, volledig ingedeeld en georganiseerd volgens de Corona-maatregelen. 

Wens je dus volledig ondergedompeld te worden in de wondere wereld van de Sociale Media en je likes en #’s van je bedrijf extra op te krikken? Maar wil je zeker ook je collega’s/team/klanten eens volledig uit hun dak zien gaan? Boek dan zeker je event in het grootste Instagram museum van Europa!

Meer weten? events@smilesafari.be

Meer van City Cubes :