Benelux Event Awards

Apr 23, 2024, 21:04
CityCubes opnieuw bekroond tijdens de BEA Awards

CityCubes opnieuw bekroond tijdens de BEA Awards

20 april 2017

Op 20 april heeft CityCubes een bronzen award gewonnen in ICC Ghent, waar de 19de uitreikingsceremonie van de Benelux Event Awards werd gehouden. Het Antwerpse agentschap, gespecialiseerd in pop-up activiteiten, pakte deze prijs in de categorie ‘B2C Events’ voor de organisatie van ‘Kaffee van Antwerpen’.

"Vorig jaar had CityCubes al blijk gegeven van de nodige expertise toen men een zeer gekende Vlaamse krant heeft weten positioneren bij een zeer moeilijk doelpubliek: die van de universiteitsstudenten," zo verklaart de BEA-jury. "Met ‘Kaffee van Antwerpen’ heeft het Antwerpse agentschap dit jaar bevestigd dat het de pop-up techniek om merken te activeren perfect beheerst. Ongeacht het doelpubliek. Een onderscheiding kon dus niet uitblijven."  

Overzicht van het project:

Kaffee van Antwerpen: CityCubes voor Gazet van Antwerpen

Gazet van Antwerpen werd in 2016 125 jaar en vierde dat in Kaffee Van Antwerpen: een pop-upcafé naast de Antwerpse Opera. CityCubes zorgde een hele maand lang voor culturele, culinaire, technologische en andere verrassingen.

Met een casco pand dat was omgebouwd tot de belevings-pop-up wilde Gazet van Antwerpen zijn trouw lezerspubliek aanspreken, maar tegelijkertijd ook aan de nieuwe generatie tonen waar GvA voor staat. Eén maand lang was het Kaffee gratis toegankelijk en kon iedereen er komen kijken en genieten van optredens, comedy, TEDX talks, futuristische technologieën en zelfs een op maat gebrouwen bier, verkozen door de Antwerpenaar als favoriete bier: Bier van A! Deze verschillende event-in-events hielpen om de verschillende doelgroepen te bereiken.

CityCubes, een brand activation bureau dat zich specialiseert in pop-upactiviteiten, stond voor deze pop-upviering in voor de organisatie van A tot Z, gaande van de locatie, de aankleding, de organisatie, het personeel, de activatie, de techniek, de innovatie,... Met meer dan 8.000 unieke bezoekers kan er gesproken worden van een onverwacht succes, want aanvankelijk had men maar op één derde van dat aantal gerekend. En ook buiten het Kaffee was er een duidelijke impact, met een groter bereik voor Gazet van Antwerpen op sociale media en op de website van de krant.

www.citycubes.be

Meer van City Cubes :