Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:21
Dinner in the Caves: Uniek in de evenementenwereld!

Dinner in the Caves: Uniek in de evenementenwereld!

08 maart 2019

Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert het Domein van de Grotten van Han een nooit eerder geëvenaarde culinaire happening!

Een rijkelijk 6-gangen menu, 100 meter onder de grond, in de prestigieuze Wapenzaal. Dat is het concept van deze verrassende “Walking Dinner” in de Grot van Han.

Dat het Domein van de Grotten van Han on the roll is, verbaast ons al een tijdje niet meer. Dat ze nu ook met een innovatieve beleving als deze komen, is toch wel heel bijzonder.

“De locatie leent zich als geen ander voor een ongewoon avontuur als deze” verklaart Kim de Lescluze, Eventmanager op het Domein, “we krijgen regelmatig aanvragen voor culinaire events, zowel in het Wildpark als in de Grot. Een heuse gastronomische en inspirerende ervaring organiseren voor 200 personen,  in samenwerking met een bekende Belgische chef leek ons een coole uitdaging. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld!”

MasterCooks of Belgium

Meesterchef Eric Martin dirigeert een van de meest gastronomische terroirkeukens in het hart van de Ardennen. In restaurant Lemonnier mag je seizoensgebonden en pure gerechten verwachten. De elementen voor zijn zeer persoonlijke keuken leerde hij op de meest natuurlijke en eenvoudige manier kennen: al wandelend door de omliggende bossen en valleien. Hij onderscheidt zich van zijn collega’s door uitsluitend met ambachtelijke streekgenoten en natuurlijke ingrediënten te werken.

In deze culinaire en experimentele uitdaging wordt hij bijgestaan door zijn zoon Tristan met wie hij een van de meest grensverleggende koksduo’s van de Ardennen vormt.

Champagne bij de beren

Het aperitief wordt geserveerd in de uitgestrekte vallei van het Wildpark, naast het verblijf van de beren. Daarna volgt een wandeling doorheen de sprookjesachtige galerijen van de Grot met als apotheose uiteraard het 6-gangen diner in de Wapenzaal. De perfecte balans tussen ontdekken, wandelen en proeven!

Verras jezelf, je gasten of je klanten! Klik hier voor het programma en het menu.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Eventteam van de Grotten van Han:

Kim de Lescluze – Event Manager Vlaanderen & Nederland

kdl@grotte-de-han.be

0485/02.62.56

Stéphane Géron – Event Manager Wallonie & France

sgeron@grotte-de-han.be

0496/50.97.05

Download bijlagen:

Meer van Domaine des Grottes de Han :