Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:21
Beleef de magie van het burlen van de herten in Han!

Beleef de magie van het burlen van de herten in Han!

04 september 2018

De herfst breekt aan. Diep in het bos weerklinkt een mysterieuze lokroep... Gewelddadig slaande geweien en dominante kreten vormen de soundtrack voor één van de mooiste spektakels van de natuur: het burlen van de herten. Kom dit beleven op het Domein van de Grotten van Han!

De tijd van de liefde is aangebroken: indrukwekkende en hardnekkige gevechten gaan bepalen wie van de bronstige mannetjesherten het grootste aantal vrouwtjes zal kunnen vergaren… De herten die op de kuddes waken, zullen proberen zo veel mogelijk hinden te bevruchten. De jongste en meeste dappere herten zullen proberen dichterbij de kuddes te komen en zoveel mogelijk vrouwtjes te versieren die de dominante mannetjes, vermoeid, niet meer zullen kunnen beschermen…

Kom het adembenemende liefdesritueel van de Koning van het Woud beleven op het Domein van de Grotten van Han en ontdek de idyllische landschappen met duizend en één kleuren van de nazomer en de vroege herfst!

De ochtendstond en avondschemering zijn de beste tijden om naar het burlen te luisteren. Verschillende speciale bezoeken zijn dus ’s ochtends en ’s avonds georganiseerd in het Wildpark. Maar je kunt het burlen van de herten ook overdag horen, van 14 september tot en met 7 oktober, wanneer je het Wildpark bezoekt.

Jouw fantasie is onze limiet!

Het Domein van de Grotten van Han, zonder twijfel één van Wallonië’s mooiste locaties, is de ideale site voor jouw bedrijfsevent!

Met een capaciteit van 100 tot 3000 mensen, parkeerplaatsen voor 1500 auto’s, 2 restaurants met in totaal 500 plaatsen… en enorm veel flexibiliteit!

Wil je graag een familiedag organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Een teambuilding dat harten sneller doet slaan? Of een seminarie in het hart van de natuur? Wil je de Grot bezoeken in muziek, met een gethematiseerde rondleiding, met een cocktail of een walking dinner? Wil je de geheimen van het Wildpark ontdekken aan de zijde van een toegewijde ranger en de nacht doorbrengen in de Pelsjagershut, bij de beren?

Jouw fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van jouw evenement!

Klik hier voor meer info over het burlen van de herten

Ontdek het burlen in onderstaande video!

Volg het laatste nieuws op Facebook

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :