Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:32
Je evenement in het hart van de Grot

Je evenement in het hart van de Grot

20 april 2018

Het is zover: de grote Wapenzaal in de Grot van Han is volledig vernieuwd! De nieuwe feeërieke verlichting, het nieuwe platform met een oppervlakte van wel 450 m² en niet te vergeten de adembenemende mooie druipstenen maken er de ideale plek van voor je evenement!

De winter zit er weer op en onze teams zijn druk in de weer geweest! Eén van de verrassingen voor het nieuwe seizoen is de Grot, die oplicht als nooit tevoren dankzij een volledig vernieuwde sprookjesachtige verlichting. In de Wapenzaal, in het hart van de Grot, is ook een nieuw platform van 450 m² aangelegd, ideaal voor evenementen tot 500 personen staand: cocktails, walking dinners, productpresentaties, persconferenties... De zaal zal vanaf eind juni ook uitgerust zijn met high-tech verlichting en video-mapping projectors!

Het uitgestrekte Domein van de Grotten van Han vormt een unieke plek groen in Europa en biedt de kans om origineel en uniek uit de hoek te komen! Het is de ideale omgeving om je medewerkers te motiveren, hun creativiteit te stimuleren, de banden aan te halen met je partners, je klanten een onvergetelijk moment te bezorgen… 

Van family days tot persconferenties, personeelsfeesten tot team buildings: je fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je evenement!

Meer info: www.grotte-de-han.be

Volg het laatste nieuws op: www.facebook.com/grottes.de.han

Meer van Domaine des Grottes de Han :