Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:38
Op ondergrondse ontdekkingsreis in de Grot van Han

Op ondergrondse ontdekkingsreis in de Grot van Han

26 februari 2018

Altijd al met een bende vrienden erop uit willen trekken om ongekende terreinen te verkennen? Dan is het Parcours Speleo van het Domein van de Grotten van Han echt iets voor jou! Tijdens dit unieke ondergrondse traject ga je op avontuur in de verborgen galerijen van de Grotten van Han.

Een honderdjarige tram haalt je op in het centrum van het dorp en brengt je naar de Trou d’Enfaule, een lang verlaten geheime ingang van de Grot van Han. Je kleedt je snel aan in een speleo-overall en krijgt de nodige uitrusting van een gids: helm, laarzen en zaklamp. Het is zover: je duikt de Grot in en gaat op zoek naar de vergeten ondergrondse wegen: een parcours van 600 meter waar je door de modder van de rivier en langs instortingen kruipt, klautert, glijdt… Ideaal voor sensatieliefhebbers!

Een geweldige teambuilding!

Beleef samen een unieke ervaring, waarbij je elkaar helpt klimmen en klauteren doorheen een ludiek en avontuurlijk parcours. Een ideale teambuilding voor je bedrijfsevent!

Naast het Parcours Speleo biedt het Domein van de Grotten van Han nog heel wat andere leuke opties voor je bedrijfsevent. Ontdek het prachtige Wildpark met zijn prachtige uitgestrekte landschappen en wilde dieren van onze regio’s.  De Grot van Han licht op zoals nooit tevoren met een volledig nieuwe sprookjesachtige verlichting. Dankzij de gepassioneerde gidsen van het Domein heeft de natuur geen geheimen meer voor je!

Jouw fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je evenement!

Klik hier voor meer info

Ontdek het Domein in deze video!

Volg het laatste nieuws op Facebook

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :