Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:27
Ontdek wat de natuur met je doet op het Domein van de Grotten van Han!

Ontdek wat de natuur met je doet op het Domein van de Grotten van Han!

06 februari 2018

Mmm… zou het al? Jawel hoor, op 10 februari gaat het nieuwe seizoen weer van start op het Domein van de Grotten van Han! Ontdek de gloednieuwe sprookjesachtige lichteffecten in de Grot en ga, te voet of met de Safari-car, op avontuur in het Wildpark… een onvergetelijke beleving!

Een frisse wind

Het nieuwe seizoen brengt een hele frisse wind mee! Een volledig nieuwe sprookjesachtige verlichting laat je de Grot herontdekken zoals nooit tevoren. Een betoverend bezoek, met 3 sterren in de Michelin Gids!

De grote Wapenzaal, in het hart van de Grot, ondergaat momenteel een metamorfose: er wordt een nieuw groot platform aangelegd, ideaal voor recepties en evenementen op maat. Tegen juli kun je er een nieuwe magische licht- en muziekshow bezichtigen!

Het Wildpark, verkozen tot beste Wildlife Park en dit jaar 5 keer genomineerd voor de Diamond ThemePark Awards, ontdek je in alle vrijheid te voet (wandelpad van 2,5 km of 5 km) of met de Safari-car. In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je de Europese “big five” spotten: beren, wolven, lynxen…

Had je al gehoord van het nieuwe Parcours Speleo? Een spannend ondergronds traject waarbij je door de modder van de rivier en langs instortingen kruipt, klautert en glijdt… Puur genieten voor durfals, klein en groot!

Jouw fantasie is onze limiet!

Het Domein van de Grotten van Han, zonder twijfel één van Wallonië’s mooiste locaties, is de ideale site voor jouw bedrijfsevent!

Met een capaciteit van 100 tot 3000 mensen, parkeerplaatsen voor 1500 auto’s, 2 restaurants met in totaal 500 plaatsen… en enorm veel flexibiliteit!

Wil je graag een familiedag organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Een teambuilding dat harten sneller doet slaan? Of een seminarie in het hart van de natuur? Wil je de Grot bezoeken in muziek, met een gethematiseerde rondleiding, met een cocktail of een walking dinner? Wil je de geheimen van het Wildpark ontdekken aan de zijde van een toegewijde ranger en de nacht doorbrengen in de Pelsjagershut, bij de beren?

Jouw fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van jouw evenement!

Meer info: www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen

Ontdek het Domein in onderstaande video!

Volg het laatste nieuws op Facebook

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :