Vaste & tijdelijke locaties

Sep 24, 2020, 13:48
Veldeman verlegt grenzen voor buitenlandse festivals

Veldeman verlegt grenzen voor buitenlandse festivals

13 september 2016

‘Challenge our limits’ is de nieuwe baseline van Veldeman, en dat kan je gerust letterlijk nemen. Zo boden de Veldeman festivaltenten afgelopen zomer ook buiten de Benelux grenzen onderdak aan massa’s festivalgangers.

Voor het Engelse We Are FSTVL, dat in 2015 nog de award won van Best International Festival, bouwde Veldeman het Techno Warehouse, een TFS van 40m x 75m. Op het Hongaarse Sziget Festival, dat zo’n 440.000 bezoekers uit meer dan 60 landen lokte, deed een TFS van 30m x 30m dienst als theater. Veldeman keerde na 4 jaar afwezigheid voor de derde keer terug naar Boedapest. Ook op het Duitse Q-BASE festival in Weeze konden de bezoekers van hun favoriete ravemuziek genieten in een Veldeman TFS van 50m x 60m.

In België en Nederland kiezen de organisatoren van Rock Werchter, Pukkelpop, Decibel en Awakenings al meerdere jaren voor de TFS, waarmee deze imposante tentstructuur een populaire overkapping op festivals blijft. Met zijn unieke boogvorm, enorme hoge binnenruimte en opvallend strakke zeilen - zilvergrijs aan de buitenzijde en zwart aan de binnenzijde – is de TFS dan ook een echte eyecatcher.

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :