Vaste & tijdelijke locaties

Aug 5, 2020, 2:41
Domein van de Grotten van Han viert 30 miljoen bezoekers

Domein van de Grotten van Han viert 30 miljoen bezoekers

24 mei 2016

Om haar 30 miljoen bezoekers te vieren die sinds de oprichting van het domein langs zijn geweest, plant de organisatie van de Grotten van Han een groot(s) feest op zondag 5 juni 2016 om iedereen te bedanken. Het wordt ongetwijfeld een dag boordevol verrassingen…

Op zondag 5 juni kunnen de bezoekers aan het grote feest volop genieten van een veelheid aan leuke animaties: de natuuractiviteiten voor kinderen op het natuurpad doorheen het hele Wildpark, nooit eerder gepubliceerde foto's rond het thema ‘bezoekers door de jaren heen in de Grot van Han’, er zijn tal van prijzen te winnen, enz.

Grote Wedstrijd

Het Domein van De Grotten van Han biedt de mogelijkheid om 30 X 1 PassHan (Grot + Park) te winnen om het evenement rond de viering van 30 miljoen bezoekers op zondag 5 juni 2016 bij te wonen.

grottenvanhan182016nl

De grot en muziek "Han-Musique"

Laat u in het hart van de feeërieke zalen van de Grotten van Han meeslepen door de magische klanken van de dwarsfluit van muzikante Rebecca Van Bogaert. Zij laat u tijdens een onvergetelijke wandeling genieten van topwerken van de beroemdste componisten.

Wanneer*?

*28 mei, 18 juni en 2 juli 2016 om 18.00 u.

Reserveren is verplicht.

Tickets en reservaties:

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :