Vaste & tijdelijke locaties

Aug 24, 2019, 17:29
Een sprookje van een evenement op het Domein van de Grotten van Han!

Een sprookje van een evenement op het Domein van de Grotten van Han!

25 februari 2016

Ben je op zoek naar een sprookjesachtige omgeving met de perfecte infrastructuur om je evenement te organiseren? Zoek niet langer! Verscholen in een prachtig natuurdomein met wilde dieren, in het hartje van de Ardennen, vind je het “Tivoli”. Een schitterende eventlocatie met magnifiek uitzicht op 250ha pure natuur dat van jouw event een waar succes maakt!

Cosy en origineel

Organiseer eens een BBQ in hartje winter voor je 35 gasten, of een luxe staande receptie met alles er op en er aan, voor 50 personen. Specialer als dit kan het bijna niet. Het uitzicht vanaf het terras op de omgeving is adembenemend mooi en de gezellige inrichting en de charmante authenticiteit brengen de genodigden gegarandeerd in vervoering.

Er was eens…

Het Tivoli was het vroegere eindstation van het (nu) honderdjarige trammetje dat de bezoekers naar de ingang van de grot brengt. Het bezoek aan de grot duurde toen minstens 4u! De toeristische route werd verlegd en verkort, het station werd echter behouden en verfraaid. De locatie biedt nu talrijke mogelijkheden voor zowel bedrijfs- als privé-evenementen. Een must voor iedereen die eens iets anders wil!

Maar er is meer

Uiteraard biedt het Domein van de Grotten van Han nog veel meer. Je kan bij ons gerust een ganse dag plannen. Teambuildings, incentives, directieseminaries, family days, presentaties, enz..

Contact:

Kim de Lescluze – kdl@grotte-de-han.be

www.grotte-de-han.be
Tel : +32 (0)84 37.72.13

Meer van Domaine des Grottes de Han :

Domaine des Grottes de Han