Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2020, 20:20
Veldeman wintert!

Veldeman wintert!

25 januari 2016

De afgelopen donkere eindejaarsperiode werd traditioneel gekleurd door tal van winterevenementen en ijspistes. Sfeer, gezelligheid en schaatsplezier werden gegarandeerd dankzij de tijdelijke tentstructuren van Veldeman.

Voor het derde jaar op rij hulde Veldeman de grootste tijdelijke ijspiste van het land, “Winterijs” in Oostende, in een magisch winterdecor. Onder de transparante TFS kon jong en oud letterlijk de sterren van de hemel schaatsen. De 2.600 m² grote tentstructuur overdekte niet alleen de ijspiste van 1.200 m², maar ook 8 horecaterrassen en de grootste en mooist verlichte kerstboom van Oostende met maar liefst 14.000 ledlichtjes. Een waar huzarenstukje leverden de Veldeman tentenbouwers met de plaatsing van de 15m hoge structuur over de kiosk op het Wapenplein. Met prachtige decors en betoverende verlichting werd een feeërieke wintersfeer gecreëerd.

Naast de ijspiste in Oostende overdekte Veldeman een 15-tal andere ijspistes, zowel in België als in het buitenland.

Ook op de oudste kerstmarkt van België in Leuven bood Veldeman voor de 28e keer sfeervol onderdak aan 140 standhouders. De etagetent van 15m bij 15m herbergde niet alleen een prachtig aangeklede en verwarmde brasserie, vanop de eerste verdieping hadden de bezoekers bovendien een schitterend zicht over de ‘gezelligste kerstmarkt van Europa’. Ook de bekende TV-kok, Jeroen Meus, koppelde zijn project “Würst” aan de brasserie en velen genoten van zijn smakelijke Haute Dog.

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :