Event technologies

Mar 28, 2024, 22:32
Eventcheckin: een vlot onthaal met pc’s of tablets op uw event

Eventcheckin: een vlot onthaal met pc’s of tablets op uw event

14 december 2015

Een zorgeloos onthaal op uw event?

Abusol zorgt ervoor dat u geen stress meer heeft bij de organisatie van het onthaal. Met Eventcheckin wordt het onthaal verzorgd op pc’s of tablets met of zonder badges.

Onthaal met pc’s of tablets

Bij het onthaal met tablets zijn er drie mogelijkheden: het onthaal volledig verzorgd door Abusol, geconfigureerde tablets aangeleverd door Abusol of het gebruik van de Eventcheckinapp op eigen tablets. Bij het onthaal met pc’s worden de badges live geprint. De voorbereiding, installatie, briefing en begeleiding van de hostessen gebeurt volledig door Abusol.

De bezoekersvalidatie gebeurt door het scannen van een barcode of het zoeken op naam, bedrijf, enz. U krijgt permanent een overzicht van het aantal aanwezigen.

Badges

Badges kunnen vooraf of ter plaatse geprint worden. U kunt kiezen voor PVC badges, congresbadges, polsbandjes, thermische kaartjes/klevers of stoffen kleefbadges. De lay-out en velden op de badge worden afgestemd met de klant. Badges bevorderen netwerking en geven u de mogelijkheid om verschillende types bezoekers te onderscheiden door diverse lay-outs te gebruiken. U hebt daarnaast de mogelijkheid om een persoonlijk programma op de badge te printen of om bezoekers op te volgen doorheen het event met barcode of RFID.

De belangrijkste voordelen:

  • Geen papieren lijsten meer nodig
  • Modern & professioneel imago
  • Snelle en vlotte ontvangst
  • Geen wachtrijen meer
  • Permanent overzicht van aantal aanwezigen
  • Gegevens worden gesynchroniseerd tussen de verschillende toestellen
  • Uitgebreide rapportering en statistieken achteraf

Neem een kijkje op onze website www.abusol.com, contacteer ons op 053 41 61 28 of stuur een mailtje naar inforequest@abusol.com voor meer informatie.

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol