Event technologies

Apr 26, 2024, 4:44
Kunnen wij u helpen bij de bezoekersregistratie op uw congres?

Kunnen wij u helpen bij de bezoekersregistratie op uw congres?

22 juni 2015

Congressen hebben een aantal specifieke noden waarbij de juiste registratietool het werk gemakkelijker kan maken: keuze van workshops tijdens de registratie, gepersonaliseerd programma op de achterzijde van de badge, opvolging wie welke sessie gevolgd heeft,... Op de registratiewebsite wordt de nodige informatie aangeboden om het de bezoeker gemakkelijk te maken een keuze te maken en een persoonlijk programma samen te stellen.

Sessies worden automatisch afgesloten wanneer de zaal volzet is. Ook kan de catering beter aangestuurd worden door de bezoeker te laten registreren voor lunch of diner.

Afhankelijk van de keuzes wordt de juiste prijs bepaald en kan er direct elektronisch betaald worden. Indien dit niet lukt kan er ook nog achteraf betaald worden of na het toezenden van een factuur.

De bezoeker krijgt een bevestigingsmail met een overzicht van het gekozen programma. Om het onthaal vlotter te laten verlopen bevat deze een barcode voor snelle check-in.
Door de barcode bij het onthaal te scannen wordt de bezoeker vlot geïdentificeerd en kan een gepersonaliseerde badge geprint worden. Deze kan voorzien worden van een verschillende lay-out afhankelijk van het type bezoeker en een gepersonaliseerd programma op de achterzijde.

Aan de ingang van de workshops kan gevalideerd worden of de bezoeker wel toegang heeft tot deze workshop aan de hand van codes op de badge of het lezen van de barcode.
Een alternatief is dat er via het scannen van de barcode op de badge enkel geregistreerd wordt wie naar welke sessie geweest is voor latere opvolging, het zenden van de presentatie van die spreker,...

Wij kunnen helpen bij het volledige proces van uitnodiging tot opvolging ter plaatse maar kunnen ons ook beperken tot een onderdeel hiervan.

Contacteer ons op 053/41 61 28 of stuur ons een mailtje op mail@abusol.com voor meer informatie.

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol