Event technologies

Mar 28, 2024, 19:21
Eventsite: Een betere voorbereiding voor uw event met een registratiesite

Eventsite: Een betere voorbereiding voor uw event met een registratiesite

03 december 2015

Abusol helpt evenementenorganisatoren met professioneel begeleiden van bezoekers tijdens het registratieproces en het bezoek aan een event. Met Eventsite wordt een evenement aangekondigd, de inschrijvingen beheerd, badges geprint en het onthaal ondersteund.

De registratiewebsite bevat alle belangrijke informatie over het evenement met o.a. het programma, de locatie en het registratieformulier. De lay-out wordt aangepast aan de huisstijl van het event of het bedrijf. Als organisator krijgt men toegang tot het registratiebeheer waardoor men een permanent overzicht heeft van alle inschrijvingen.

Via diverse mailings wordt de bezoeker duidelijk geïnformeerd. Er wordt een uitnodiging verstuurd naar alle genodigden. Deze kan vooraf gegaan worden door een save the date met een link om de datum alvast in de agenda te noteren. Nadat men zich ingeschreven heeft wordt er automatisch een confirmatiemail verstuurd. Vaak worden er reminders verstuurd naar degene die zich nog niet hebben ingeschreven. Enkele dagen voor het event is het nuttig om een mail met praktische info te versturen. Na het event kan een bedankingsmail uitgestuurd worden met een link naar het fotoalbum.

De belangrijkste voordelen:

  • Vlot verloop van inschrijvingen
  • Bezoeker beschikt meteen over alle juiste informatie
  • Bezoeker kan zijn deelname op een eenvoudige manier bevestigen
  • Event manager heeft een beter overzicht van wie al gereageerd heeft en wie niet
  • Bezoekerslijsten steeds up to date
  • Snel en efficiënt versturen van mailings
  • Registraties kunnen automatisch afgesloten worden

Neem een kijkje op onze website www.abusol.com, contacteer ons op 053 41 61 28 of stuur een mailtje naar mail@abusol.com voor meer informatie.

Meer van Abusol :

Abusol