Event technologies

Apr 18, 2024, 21:33
Meet het succes van jouw congres!

Meet het succes van jouw congres!

20 april 2018

Wil je graag weten welke workshops het populairst waren? Of wil je de mensen die een bepaalde workshop gevolgd hebben nog een presentatie doorsturen met meer info? Een aanwezigheidsattest bezorgen aan de bezoekers die een bepaalde tijd aanwezig zijn geweest? Dit is mogelijk via het gebruiksvriendelijke online registratiesysteem van Abusol.

De voordelen van onze onthaaloplossing?

Om alles vlot te laten verlopen op een congres kan je op het registratieformulier bezoekers hun programma zelf laten samenstellen. Je kan informatie meegeven over het programma, de verschillende workshops, uitleg en foto’s van de sprekers,…. Je kan het aantal deelnemers van bepaalde sessies beperken en automatisch laten afsluiten indien een bepaald maxima bereikt is. Je hebt op elk moment een overzicht van het aantal geregistreerden, zodat je beter kan inschatten hoeveel mensen er zullen aanwezig zijn om hierop catering, kinderopvang e.d. af te stemmen.

Ter plaatse kunnen er (butterfly/congres)badges geprint worden met op de achterzijde het gepersonaliseerd programma, en eventueel de zaal waar de sessies zullen doorgaan. Zo weten de mensen perfect wanneer ze waar moeten zijn.

Bij grote evenementen is het belangrijk om een onderscheid te maken tot welke workshops de verschillende bezoekers toegang hebben. Abusol kan  hiervoor oplossingen aanbieden om ter plaatse de toegang te controleren bij de ingang van de workshops door gebruik te maken van handheld devices. De hostess kan de barcode op de badge van de bezoeker scannen en direct zien of iemand toegang heeft of niet. Achteraf weet men dan ook exact hoeveel mensen effectief een bepaalde workshop gevolgd hebben.

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol