Event technologies

Jul 12, 2020, 22:04
Nieuw management bij Abusol

Nieuw management bij Abusol

28 oktober 2019

Om Abusol verder te laten groeien en innoveren, en leider te blijven bij de toekomstige uitdagingen in de evenementensector, heeft oprichter Guy Van Droogenbroeck beslist de fakkel door te geven aan Serge Platel. Hij wordt de nieuwe eigenaar en zaakvoerder van Abusol.

Deze bedrijfsovername brengt voor klanten geen merkbare verandering met zich mee. Abusol blijft opereren met hetzelfde team, vanop het vertrouwde adres in Denderleeuw. Ook de koers van het bedrijf blijft ongewijzigd: de focus blijft liggen op het ontzorgen van de eventmanager met een flexibel en innovatief pakket van tools en services. Guy blijft de komende tijd aan boord om de overdracht vlot te laten verlopen. Het is met 100 % vertrouwen en steun dat hij het bedrijf dat hij opbouwde gedurende 15 jaar, nu doorgeeft aan zijn opvolger.

Serge Platel, van opleiding bouwkundig ingenieur, kijkt terug op meer dan 20 jaar ervaring in de event-, festival-  en sportwereld. Hij werkte zowel on the field als vanuit een strategische rol en begrijpt als geen ander de uitdagingen en noden van organisatoren. Zijn commerciële en operationele expertise zal hij inzetten om Abusol verder uit te bouwen als dé duurzame partner in eventregistratie en rapportering.

Meer van Abusol :

Abusol