Event management

Apr 1, 2020, 22:41
To B-Seen creëert uniek platform voor veiligheid op evenementen

To B-Seen creëert uniek platform voor veiligheid op evenementen

13 maart 2019

Op dinsdag 2 april vindt in Sportpaleis Antwerpen de ‘Event Safety Day’ plaats. Het symposium is bedoeld om een platform te creëren voor een duidelijk werkkader inzake veiligheid op evenementen. De organisatie ligt in handen van To B-Seen in samenwerking met Sportpaleis Antwerpen.

Met Event Safety Day willen To B-Seen en Sportpaleis een toegankelijk platform creëren binnen de eventsector inzake veiligheid. Tijdens het symposium zullen experten professionele toelichting geven over specifieke veiligheidsthema’s op basis van de geldende regelgeving en eigen ervaringen. Onder meer Christaan De Pauw​ (Luitenant Brandweerzone Centrum - Gent) en Bart Bruelemans (Directeur Maatschappelijke Veiligheid van de stad Antwerpen) hebben hun aanwezigheid bevestigd. Uit het buitenland verwelkomt Event Safety Day zowel Emma Parkinson (Prof Crowded Places en Public Safety, Coventry University) als Eric Stuart (BA Hons in Crowd Safety Management en lesgever in crowd safety training in de VS, Canada en de UK). FOD Volksgezondheid zal het hebben over ‘medische inzet en voorzieningen op evenementen’, FOD WASO - Toezicht op het Welzijn op het Werk geeft dan weer tekst en uitleg over de regelgeving rond welzijn en veiligheid op evenementen, inclusief ‘Tijdelijke en Mobiele Bouwplaatsen’.

Op het einde van de dag kunnen de deelnemers genieten van een glaasje en een hapje tijdens de netwerkreceptie, alsook deelnemen aan een rondleiding achter de schermen van het Sportpaleis.

Praktisch

Datum: dinsdag 2 april 2019 van 8.30 u tot 18.00 u
Locatie: Sportpaleis, Antwerpen
Kosten deelname: 89 € excl. BTW (incl. lunch en netwerkreceptie)
Meer info: www.eventsafetyday.be

Meer van tob seen :