Event Agencies

Apr 13, 2021, 9:21
De digitale oplossingen van Event Masters

De digitale oplossingen van Event Masters

04 februari 2021

Van expertise in live evenementen naar het brengen van hybride en digitale belevingen naar klanten. Event Masters laat u zien dat een hybride of digitaal event, teambuilding of congres even betekenisvol, creatief en to the point kan zijn als een live event.

Event Masters voelde de nood aan welzijn, teambuilding en communicatie. Het team toonde een enorme veerkracht en kon creatieve oplossingen bieden. Klanten konden in moeilijke coronatijden – en kunnen in de toekomst – blijven rekenen op creativiteit en passende oplossingen.

Events vanuit een virtuele studio

Het hoeft trouwens niet altijd een webinar te zijn. Event Masters brengt boodschappen van bedrijven via een virtuele studio die je helemaal kan transformeren. De virtuele studio is de basis. Van daaruit wordt jouw event (zoals altijd) uit op maat uitgewerkt. Wil je goodiebags of catering laten leveren voor al je deelnemers? Geen probleem. Live interviews of reportages tijdens het event? Allemaal mogelijk. Het is een waar interactieplatform met onder andere polls en Q&A’s.

Zo mocht Event Masters onder andere het digitale autosalon voor Ford organiseren en een verrassend eindejaarsevenement met een hoog TV-studio-gehalte.

Geïnteresseerd in een digitale beleving? Ga naar https://eventmasters.eu/experiences/digital-experiences-en/digital-of-hybrid-events/

Ook digitale teambuildings zitten in de lift

Teambuildings, bij uitstek dé activiteit waar live interactie centraal staat om je team te verbinden, konden niet live plaatsvinden. Daarom ontwikkelde Event Masters een volledig pakket aan online teambuildings. Van een korte conference energizer, over teamactiviteiten met duidelijke leerdoelstellingen, tot teambuildings met een hoog fungehalte. Het zijn niet zomaar afgeleiden van een ‘offline’ teambuilding maar op zich staande concepten mét elks hun eigen focus en impact.

Voor elke gelegenheid en technologie werd er een oplossing ontwikkeld. De activiteiten gaan van 15 minuten naar programma’s van ruim 2 uur. Voor groepen van 6 tot 1000 personen in het Nederlands, Frans en/of Engels. App-based of web-based, via Zoom, Teams of een ander digitaal platform. De presentator geeft bij de start steeds een uitgebreide live briefing, alsof hij in je huiskamer staat. Event Masters voorziet ook steeds technische support tijdens het spel en minstens één begeleider per vier teams om alles in goede banen te leiden.

Deze concepten waren tot nu toe een gigantisch succes! Tijdens de afgelopen maanden alleen al werden 79 (!) klanten gelukkig gemaakt met een volledig digitale teambuilding.

Zin om het zelf ook een te proberen? Registreer je dan voor de gratis sneakpreview op dinsdag 9 februari.

En de toekomst?

Met digitale oplossingen in het aanbod kan Event Masters voor elk vraagstuk een oplossing bieden. Schermen zullen nooit echte live ontmoetingen kunnen evenaren, maar zullen er wel een onderdeel van worden. Event Masters gelooft dan ook in een hybride aanpak. Digitaal zal blijven en aanvullen op live belevingen.

Meer van Event Masters :