Event Agencies

Mar 28, 2024, 20:55
Event Masters neemt incentivespecialisten Thomas Cook Business Incentives in dienst en verdubbelt haar International Events departement.

Event Masters neemt incentivespecialisten Thomas Cook Business Incentives in dienst en verdubbelt haar International Events departement.

17 oktober 2019

Het grote publiek kent Thomas Cook Belgium als touroperator voor particulieren. Thomas Cook organiseert echter al heel wat jaren ook incentivereizen voor corporate klanten. Een business die ook Event Masters al heel lang onder de knie heeft. Na het faillissement van Thomas Cook besloot Event Masters om meteen vier incentivespecialisten over te hevelen naar het team in Willebroek.

Kwaliteit blijft gegarandeerd

Door de toevoeging van deze vier experten (concreet gaat het over Nathalie Van Holsbeke, Kelly Lammens, Hanne Vereecke en Sarah Vijt) versterkt Event Masters op deze manier stevig het International Events-departement dat het al zo’n 20 jaar in huis heeft. De samensmelting van twee teams die gespecialiseerd zijn in incentivereizen betekent dat de klanten van beide partijen kunnen rekenen op extra expertise en meer bestemmingen. Dankzij deze ‘joint venture’ zullen alle klanten dus voortaan kunnen rekenen op een groter aanbod, gaande van incentives, teambuilding, over congressen tot volledig op maat gemaakte evenementen.

Bert Knuts, zaakvoerder Event Masters: “Aanvankelijk zal er vooral gewerkt worden aan het leren kennen van elkaars klanten en ervoor te zorgen dat zij prioriteit zijn en kunnen rekenen op een uitstekende service en continuïteit. Belangrijk is ook dat de nieuwe collega’s een vlotte integratie kunnen maken en zich de bedrijfscultuur van Event Masters eigen maken.”

Beste match

Voor het sollicitatieproces werd er gekeken naar wie het best bij het bedrijf zou passen en wie dezelfde passie en ‘commitment’ zou kunnen leveren zoals alle medewerkers bij Event Masters. “Met Nathalie, Kelly, Hanne en Sarah hebben we die gevonden. De vier dames zijn zeer gepassioneerd, hebben kennis van zaken en zullen het komende jaar zoveel mogelijk bij ons op kantoor zijn om de bedrijfscultuur te leren kennen.”, aldus Olivier Meyskens, director Mice die de dagelijkse leiding over het team zal nemen. “Op middellange termijn plannen we ook de opening van een kantoor in Gent, vanwaar dit team – net zoals vroeger – kan opereren en klanten bedienen.”

Nathalie Van Holsbeke: “Wij zijn tevreden dat we met Event Masters zo snel een goede samenwerking hebben gevonden. We hebben voor onszelf uitgemaakt dat we ons enkel aansluiten bij een bedrijf met een hoge credibiliteit en sterke reputatie. We kijken er allemaal heel erg naar uit om onze klanten zo snel mogelijk verder te kunnen bedienen en zijn ervan overtuigd dat we onder de vleugels van Event Masters een serieuze meerwaarde kunnen bieden.” Het nieuwe incentiveteam is bij Event Masters voortaan te bereiken op

Event Masters blijft op deze manier sterk groeien. In enkele jaren tijd werd het personeelsbestand verdubbeld naar een sterk team van 35mensen, maar werd ook erg ingezet op de uitbreiding van haar MICE-expertise. De vier extra collega’s bij het International Events-departement passen in de visie die het bedrijf voor ogen heeft om haar stempel op de MICE-sector te drukken en klanten op een 360°-manier te kunnen bedienen.

Meer van Event Masters :