Event Agencies

Jul 8, 2020, 3:16
Keynote: Wie leidt en wie volgt anno 2020?

Keynote: Wie leidt en wie volgt anno 2020?

08 mei 2019

Event Masters organiseert, samen met zijn partners Experience Magazine, 3Square, Gourmet Invent & Silvertie, een publieke sessie rond Teamtraining - de "next step of teambuilding". Ontdek samen met keynote sprekers Ben Willems en Johnny Machiels een boeiende case study omtrent "Leiders en Volgers in 2020". 

Bent u een HR-professional, personeelsverantwoordelijke of op zoek naar een constructieve teambuilding die een meerwaarde zal brengen binnen uw bedrijf of team? Dan bent u van harte welkom op donderdag 6 juni 2019, in de Oude Vismijn te Gent. 

Het programma:

  • Verwelkoming met hapje en drankje in de vernieuwde Vismijn
  • Keynote en case study 
  • Rondleiding in de Vismijn met inspirerende activiteiten
  • Netwerkmoment met foodstations by the chefs of Gourmet invent   

We verwelkomen u graag om 18u in de Oude Vismijn te Gent. Na een walking dinner en netwerkmoment, sluiten we de inspirerende avond af om 21u30. 

Schrijf u tijdig in voor maandag 3 juni 2019! Na de registratie ontvangt u een bevestigingsmail en voor het event ontvangt u een mail met praktische info.

De sprekers:

benBEN WILLEMS
Ben is de Belgische Region Lead voor het internationaal programma Leaderschip Coefficient en ELSP. Met deze programma’s wordt er aan organisaties en individuen een antwoord geboden vanuit 3 principes hoe we ons als mens en organisatie kunnen ontwikelen en transformeren voor de vraagstukken van deze tijd.

Samen met collega’s wereldwijd de wereld ondersteunen richting 2030. Hij kan daarvoor terug blikken op zijn persoonlijke ervaring als consultant, coach/trainer en councellor waar hij organisaties en individuen begeleidt in hun ontwikkeling en het maximaal uit hun potentieel laat halen.

“Het succes van transformatie is het resultaat van wie we ‘zijn’, en niet alleen van wat en we ‘doen’.”

Johnny MachielsJOHNNY MACHIELS
Johnny is Managing partner - Director Teambuilding & Teamtraining bij Event Masters. Met meer dan 20 jaar ervaring in teambuilding, worden de teambuildingconcepten bij Event Masters door hem geperfectioneerd zodat ze steeds een echte 'learning outcome' opleveren. 

Als teambuildingambassadeur is hij regelmatig spreker op scholen en professionaliseert hij teambuildings als HR- tool. De casestudy die u wordt voorgesteld zal zeer praktijkgericht zijn en u laten zien welke RO Teamtraining kan opleveren. 

"People say I don't suffer from stress. For me that's easy. Because it isn't necessary when you have an excellent team around you."

Meer van Event Masters :

Event Masters