Event Agencies

Mar 29, 2024, 9:10
Event Masters wint ‘Incentive Travel Agency of the Year’ - award

Event Masters wint ‘Incentive Travel Agency of the Year’ - award

20 november 2018

Op 16 november 2018 vond de 21ste editie van de TM Travel Awards, georganiseerd door Travel Magazine, plaats in het Hilton Antwerp Old Town hotel. Event Masters uit Willebroek mocht die avond de award voor ‘Incentive Agency of the Year’ mee naar huis nemen. Een kroon op het werk van de incentive afdeling van het eventbureau, dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van Incentivereizen.

De TM Travel Awards werden al voor de 21ste keer georganiseerd door Travel Magazine, het leidinggevende vakblad in de reiswereld voor België en Luxemburg. Traditiegetrouw ging het galadiner door in het Hilton Antwerp Old Town hotel en werd de avond gehost door Robrecht Willaert, directeur en hoofdredacteur van Travel Magazine.

De award is voor Event Masters een bekroning van het werk. Event Masters is niet alleen nationaal actief, maar heeft met zijn ‘World’-afdeling ook heel wat internationale ervaring. Zo organiseert het bedrijf niet alleen evenementen in binnen-en buitenland, maar promoot Event Masters als DMC (Destination Management Company) België ook bij buitenlandse bedrijven. Omgekeerd neemt Event Masters dus ook Belgische bedrijven mee naar het buitenland voor een Incentive.  Dit jaar trok het bedrijf met klanten onder meer naar bestemmingen zoals Malta, Toscane, IJsland, Singapore, de Noorse Fjorden, Senegal en Abu Dhabi. Het zijn niet alleen de pure incentivereizen, maar ook meetings of congressen in het buitenland.

Olivier Meyskens, managing partner en CFO bij Event Masters: “Ik begon met de incentive afdeling in 1995 en tot op de dag van vandaag groeit onze afdeling ook nog steeds. Zo slagen we er steeds in om creatieve programma’s voor te leggen aan onze klanten en met gebruik van de allerlaatste technologieën verhogen we de beleving voor, tijdens en na het event. Deze award is een beloning voor onze mensen die er dag in, dag uit steeds voor gaan om de best mogelijke incentive reis neer te zetten voor onze klanten. Wij zijn trots.”

Meer van Event Masters :