Event Agencies

Jun 18, 2024, 5:54
JADA zorgt voor geslaagde medewerkersdag Schoenen Torfs

JADA zorgt voor geslaagde medewerkersdag Schoenen Torfs

10 juni 2024

De Belgische retailer Schoenen Torfs organiseert twee keer per jaar medewerkersdagen om hun werknemers te inspireren en motiveren voor het aanstormende seizoen. Ook in maart van dit jaar kwamen ze opnieuw samen. Het team van JADA events mocht zijn organisatorisch talent bovenhalen om er een memorabele dag van te maken.

De medewerkersdagen vormen echt een belangrijke afspraak binnen de onderneming. De winkels van Schoenen Torfs waren dan ook uitzonderlijk allemaal gelijktijdig gesloten opdat iedere werknemer zou kunnen deelnemen. Bij de voorbije edities werd de omvangrijke personeelsgroep steeds in twee gesplitst om de permanentie in de winkels te garanderen. Maar aangezien er voor deze voorjaarseditie een wel heel special locatie gekozen was, werd er voor een keer een uitzondering op deze regel gemaakt.

Unieke locatie

JADA events, dat in het verleden alle verschillende fijne events voor Schoenen Torfs heeft mogen organiseren, kreeg de opdracht om zich ook over deze medewerkersdag te ontfermen. Als locatie werd er gekozen voor het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp, het congrescentrum aan het Koningin Astridplein, in combinatie met een bezoek aan de nabijgelegen Zoo van Antwerpen. 

Plenair gedeelte

De dag werd afgetrapt in het atrium van het congrescentrum, waar de medewerkers konden genieten van een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet. Vervolgens nam iedereen plaats in de Elisabethzaal, voor een eerste plenaire sessie. Daarbij werden de cijfers van het afgelopen jaar besproken, en werden de nieuwe strategieën voor de komende periode toegelicht. En natuurlijk was deze plenaire sessie ook het moment om alle werknemers te bedanken voor hun dagelijkse inzet voor het bedrijf.

Workshops

Dan was het tijd voor een reeks workshops. De  medewerkers werden in groepen verdeeld en roteerden elke dertig minuten tussen de workshops, zodat iedereen op het einde van de dag elke workshop gevolgd zou hebben.  De workshops waren gericht op de drie merken die Schoenen Torfs het komende jaar graag in schijnwerpers wil plaatsen, met name Birkenstock, Geox en Tamaris. De andere groepen volgden de workshop 'boost our sales: winkelpraktijken'. Hierin werd gewerkt rond de aanpak van de winkelervaring. De medewerkers kregen daarbij de opdracht om zich eens in de schoenen van de klant te verplaatsen. Dit gaf hen de mogelijkheid om een aankoop bij Schoenen Torfs eens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Picknick in de Zoo

Wat betreft de lunch koos JADA events ervoor om met de hele groep naar buiten te trekken. Zo werd er gezorgd voor een ideale afwisseling na een hele voormiddag van indoor meetings. Alle deelnemers kregen een picknick-pakket, waarmee ze de Zoo in konden trekken voor een ontspannende wandeling in een uniek kader, tussen de dieren. Een origineel alternatief voor de klassieke conferentie-lunch.

Modeshow met bijzondere modellen

Na de middagpauze werden de workshops hervat. De twee grote groepen werden omgewisseld, zodat iedereen de kans kreeg om alle aangeboden kennis op te nemen. Na het afronden van alle workshops, werd iedereen opnieuw in de Elizabethzaal verwacht voor een fantastische en dynamische modeshow met een bijzonder accent. Want het waren immers de Schoenen Torfs-medewerkers zelf die de nieuwe zomercollectie 2024 mochten presenteren.

Afsluitend street food festival én feest

Na een dag met veel inspiratie en informatie was het tijd voor ontspanning… en lekker eten. De deelnemers werden immers getrakteerd op een walking dinner in de vorm van een street food festival, met bijzonder lekkere, en vooral ook duurzame gerechten. Dan was het tijd om te dansen! De 600 enthousiaste medewerkers gooiden nog enkele uren de benen los tijdens de afsluitende party! Zo bewees JADA events nog maar eens dat een medewerkersdag met veel inhoud en informatie allesbehalve saai hoeft te zijn.

Meer van JADA events :