Catering

Jul 27, 2024, 13:12
Carglass® en Fast Forward vertrouwen op Eating Point

Carglass® en Fast Forward vertrouwen op Eating Point

donderdag, 12 november 2015

Voor zijn regionale roadshow georganiseerd door het evenementenagentschap Fast Forward, heeft Carglass® het originele en praktische concept van Eating Point kunnen ontdekken en appreciëren. Dankzij zijn mobiele togen, konden zo’n 500 medewerkers van Carglass® genieten van een trio van pasta en wokbereidingen, maar ook van een herwerkte stoemp.

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant

dinsdag, 10 november 2015

Van een eenvoudige babyborrel tot een groot evenement voor meer dan tienduizend gasten… Bij eventcateraar Amalthea krijgt elke klant een persoonlijke behandeling en een tailor-made oplossing. Het Wijnegemse familiebedrijf hanteert geen vaste menu’s of standaardformules, maar voorziet voor elk feest een aanpak op maat. Er is slechts één rode draad: elke gast moet telkens kwaliteitsvol, lekker én voldoende eten op zijn bord krijgen, zo vernemen we van zaakvoerders Koen Meeusen en Tinne Vansteene van Amalthea.

Dinner Events verzorgt catering op ISWA Wereldcongres

Dinner Events verzorgt catering op ISWA Wereldcongres

maandag, 09 november 2015

Van 7 tot 9 september 2015 verwelkomde Antwerpen meer dan 1.300 experten, professionals, academici en beslissingsnemers uit de wereldwijde afvalsector voor het Internationale International Solid Waste Association (ISWA) congres. Dinner Events werd aangesproken om samen met Mindshake en Balthazar Events te zorgen voor een vlekkeloos verloop van het Antwerpse gebeuren.

Coeur Catering zet schouders onder nieuw brunchconcept in Gent

Coeur Catering zet schouders onder nieuw brunchconcept in Gent

dinsdag, 20 oktober 2015

Vanaf eind oktober zet Coeur Catering zijn schouders onder BOOM, een nieuw brunchconcept op de creatieve pop-upsite WATT aan de Nieuwe Wandeling in Gent. BOOM wil de eerste heilzame brunchplek van Gent worden. Heilzaam voor het lichaam dankzij de focus op gezonde ingrediënten, wars van kunstmatige producten. En evenzeer heilzaam voor de geest dankzij bewuste, tolerante keuzes in een gemoedelijke context.

Eating Point, de nieuwe generatie van eventcateraars

Eating Point, de nieuwe generatie van eventcateraars

maandag, 12 oktober 2015

Een jaar geleden werd Eating Point geboren. Deze nieuwe formule, uitgedacht en uitgewerkt door Jean-Benoit Verstraete, bevindt zich halverwege tussen de klassieke traiteur en de foodtruck en speelt zich af rond een mobiele houten toog. De enige doelstelling: bedrijven een moderne, dynamische en betaalbare oplossing aanbieden voor hun evenementen.

POP-UP hotspot! Cafellini, flamboyante bar van Filmfest Gent

POP-UP hotspot! Cafellini, flamboyante bar van Filmfest Gent

donderdag, 01 oktober 2015

Cafellini verleidt 12 dagen lang filmfanaten in rooftopbar met uitzicht op rode loper

Van 13 tot 24 oktober verrast het 42ste Film Fest Gent met een waaier van 111 langspeelfilms, van zowel opkomend talent als gevestigde waarden. Het officiële festival café Cafellini nodigt u uit in zijn excentrieke felliniesque bar. Het team van Coeur Catering - tevens officiële cateraar van Filmfest - verwent u van 13 tot en met 24 oktober in zijn rooftopbar met zicht op de rode loper.

Gourmet Invent zoekt een Sales Assistent (M/V)

Gourmet Invent zoekt een Sales Assistent (M/V)

donderdag, 13 augustus 2015

Gourmet Invent behoort tot de TOP 3 van de cateraars in België. Elke dag maakt het Gourmet Invent team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice, perfecte bediening, organisatie en topkwaliteit. Gourmet Invent biedt zijn medewerkers een dynamische werkomgeving met ruimte voor autonomie, innovatie en ambitieuze groei, ondersteund door een sterke en ervaren organisatie.

Pagina 14 van 15