Benelux Event Awards

Apr 26, 2024, 21:46
BEA Awards 2017: Butik Agency wint een prijs!

BEA Awards 2017: Butik Agency wint een prijs!

20 april 2017

Bij zijn eerste deelname aan de Benelux Event Awards, is Butik Agency er op 20 april 2017 in ICC Ghent in geslaagd een zeer mooie bronzen award te behalen. Het agentschap behaalde deze prijs in de categorie ‘B2C Events’, voor een evenement rond het ginmerk Hendrick’s, van Remy-Cointreau.

"Omdat deze drank erg in de mode is, hebben de ginmerken het niet eenvoudig om zich te onderscheiden op een zeer concurrentiële markt," aldus de BEA-jury. "The Chambers of the Curious heeft aangetoond dat een evenement dat de zintuigen prikkelt en de nieuwsgierigheid en emoties van zijn genodigden weet te raken, alles in handen heeft om buitengewone resultaten neer te zetten. Niet enkel ter plaatse, maar ook op sociale media. Een zeer mooie aanpak!"

Overzicht van het project:

Hendrick's Chambers of the Curious: Butik Agency voor Remy-Cointreau

In een markt waar het ginaanbod gigantisch is, moet je als merk proberen er tussenuit te springen. Remi-Cointreau vertrouwde Butik Agency de opdracht toe om het merk Hendrick’s in de kijker te zetten tijdens de tweede editie van de Chambers of the Curious.

Gedurende zes weken werd het “Depot voor gevaarlijke goederen” in Tour & Taxis ingepalmd door Hendrick’s, dat er zijn Chambers of the Curious had ingericht, een pop-upbar met een ongewoon decor en verschillende bizarre experimenten. Wie binnenstapte vertrok op een ongewone reis waarin de kracht van de zintuigen, nieuwsgierigheid en creativiteit centraal stonden. Zowel eindconsumenten als zakenrelaties vielen er van de ene verbazing in de andere. Voor de inrichting van de locatie werd een beroep gedaan op creatief multitalent Baloji.

Alle bezoekers waren onder de indruk van het volledige concept: de bar, de drankjes, de experimenten, de algemene sfeer die er hing... De Chambers of the Curious brachten Hendrick’s Gin helemaal tot leven, en de actie kreeg dan ook heel wat weerklank. In totaal werden er meer dan 11.000 klanten rechtstreeks bereikt, meer dan 16.500 drankjes geschonken en meer dan 3.400 experimenten beleefd. Dit resulteerde in 102 persartikels, goed voor een waarde van meer dan 1 miljoen euro.

www.butikagency.eu

Meer van Butik Agency :