Audiovisueel

Jul 12, 2020, 20:45
Auvicom krijgt nieuwe website met hapklare info

Auvicom krijgt nieuwe website met hapklare info

03 december 2015

Niets zo belangrijk voor een bedrijf als een website. Zeker vandaag. Daarom geeft Auvicom zijn website een nieuwe, moderne look die zijn DNA perfect weerspiegelt: hedendaags, vooruitziend en mee met zijn tijd. Wie doorklikt naar de nieuwe webstek, ziet de vertrouwde rubrieken: verkoop, verhuur, tweedehands en service. Alleen vindt u daar vanaf nu duidelijke en bruikbare info waarmee u meteen aan de slag kunt.

Verhuur: handig overzicht mét prijzen

Onder Verhuur-Prijslijst ontdekt u per productcategorie ons ruime aanbod verhuurmateriaal :

  • monitoren
  • video- en audioapparatuur
  • verlichting
  • truss-constructies
  • schermen

Handig is de prijsvermelding voor elk onderdeel, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Voor specifieke info over de apparatuur staat ons Auvicom-team natuurlijk voor u klaar : renting@auvicom.be

Second hand: actieve rubriek

De verouderde tweedehandsrubriek heeft plaatsgemaakt voor een duidelijke, actieve en overzichtelijke rubriek met prijsvermelding.

Interesse in een van de kwaliteitsvolle producten uit ons tweedehandsaanbod? Een mailtje of belletje volstaat.

Onderhoudscontracten: maak zelf uw keuze

De brede waaier aan mogelijkheden voor onderhoudscontracten vindt u onder Dienst na verkoop-onderhoudscontracten. De verschillende opties staan vermeld in een overzichtelijke tabel. Aan u de keuze. Neem ook een kijkje in de lijst van tevreden bedrijven die met Auvicom al een onderhoudscontracten hebben afgesloten.

Fully responsive

Meer en meer klanten consulteren websites met hun tablet of smartphone. Onze nieuwe website staat dan ook garant voor een optimale webervaring. Ongeacht het toestel waarmee u naar onze webstek surft. De site past zich helemaal aan uw scherm aan, zonder in te boeten op leesbaarheid of bruikbaarheid van de interface.

Benieuwd? Surf snel naar onze nieuwe site en neem alvast een kijkje in onze actuele lijst met tweedehandsmateriaal.

www.auvicom.be

Meer van Auvicom :