Audiovisueel

Jul 15, 2020, 10:53
Mei en juni promomaanden bij Auvicom

Mei en juni promomaanden bij Auvicom

07 mei 2018

We konden er de voorbije dagen al wat van profiteren: de zomer staat nu echt wel voor de deur. Auvicom heeft voor u enkele scherpe promo’s in petto waarmee u gegarandeerd nog meer van uw vakantie geniet! Van de loepzuivere klanken wanneer u uw favoriete muziek beluistert. Of van haarscherpe beelden wanneer u deze zomer een van de vele sportmanifestaties bekijkt.

Met de Flip brengt Samsung een nieuwe, revolutionaire papierloze flipchart op de markt. Bij aankoop van 3 Samsung Flips ontvangt u gratis een JBL Flip 4, een draadloze speaker om uw favoriete muziek te beluisteren met superieure geluidskwaliteit. Koop 9 Flip's en ontvang de 10e gratis.

Meer info


Speciaal voor het WK voetbal in Rusland selecteerde Optoma enkele modellen die u het gevoel geven dat u zelf in het stadion zit:

  • UHD40 (4K UHD - 2400 lumen)
  • EH 400 (2K Full HD - 4000 lumen)

Op deze twee modellen pakken we uit met een heel sterke WK-prijs.

Meer info

Bij NEC krijgt u op beamers uw installatiebonus tot € 400 terugbetaald.

Meer info

Voor de levensduur en voor de hygiëne is het belangrijk om microfoons grondig te reinigen. Een aspect dat mensen wel eens uit het oog verliezen. Als toemaatje trakteert Auvicom u daarom tot eind juni op een gratis cleaningkit bij aankoop van een draadloze microfoon Shure van het type ULXD.

Meer info

De i3TOUCH Excellence E1065 is een 65 inch monitor die gebruikmaakt Ultra HD, wat zorgt voor een helder, levensecht en gedetailleerd beeld. i3TOUCH-displays beschikken over de laatste aanraaktechnologie die een extreem snelle en precieze interactie garandeert.
4 displays aankopen, de 5de gratis.

Meer info

 

Al deze promo’s gelden tot eind juni. Wees er snel bij!

www.auvicom.be

Meer van Auvicom :