Audiovisueel

Jun 2, 2020, 22:59
PRG Belgium als all-round partner op de Belgische festivals

PRG Belgium als all-round partner op de Belgische festivals

28 augustus 2015

Net zoals elke zomer was PRG Belgium opnieuw aanwezig op verschillende festivals, van groot tot klein. Afhankelijk van de wensen van de organisatie leverden we licht, geluid, video en rigging, natuurlijk ondersteund door een professioneel team en enthousiaste freelancers. Wist u dat we in 3 maand tijd niet minder dan 17 festivals en 35 podia verzorgd hebben?

We leverden ook 1800 riggingpunten, 5,5km trussing, 3569 moving heads, 553 strobes, 1600m2 ledschermen, 1496 line arrays, 151 rookmachines, ... in totaal goed voor 130 vrachtwagens vol materiaal!

Het eerste agendapunt in deze drukke festivalzomer was het legendarische Rock Werchter begin Juli. Voor het zoveelste jaar op rij was PRG Belgium verantwoordelijk voor het leveren van video, licht en geluid, waaronder een aantal Adamson line arrays bestaande uit 24x E15 en 12x E219.

Ook op het Summerfestival in Antwerpen maakten ze gretig gebruik van ons Adamson audio materiaal, in combinatie met onze vertrouwde Sharpy Wash 330's, Clay Paky's en Vari*Lite VL-3500 Washes voor een schitterend resultaat.

Het meest internationale festival van onze zomer was zonder twijfel het sprookjesachtige Tomorrowland in Boom. Ook hier hebben we alles uit de kast gehaald en leverden we licht en trussing voor de Mainstage, Frame Stage, Opera Stage en de Garden of Madness, met het volste vertrouwen in onze nieuwe PRG Icon Beam, de PRG Best Boy Washes en PRG Bad Boys.

Daar stopt het natuurlijk niet! Voor de eerste keer ooit was PRG Belgium ook trotse leveranciers van licht en geluid op Festival Les Ardentes, in Luik. Verder namen ze ook de deco van de HF6, een van de grootste indoor venues, op zich. Om een perfecte akoestiek te garanderen hebben ze zelfs 500m² Acoustic Baffle en 2000m² doeken opgehangen.

Dit is natuurlijk maar een korte selectie uit een lange lijst festivals deze zomer, met onder andere nog TW Classic, Graspop Metal Meeting, Rock@field, Dour Festival, Tomorrowland, Pukkelpop, Folk Dranouter, Suikerrock, Antilliaanse Feesten, Rimpelrock, Feest in het Park, Villa Pace, Gent Jazz, Jazz Middelheim, ... See What We Can Do op onze Facebookpagina of neem een kijkje op onze site!

Foto 2 Pukkelpop: credit jokko Fotografie
Foto 3 Les Ardentes: credit Kmeron

www.prg.com

Meer van PRG Belgium :

PRG Belgium

  • Adres: 100 Boulevard du Souverain, 1170 Watermael-Boitsfort
  • Telefoon: +32 (0)2 663 21 80
  • E-mail: info@be.prg.com
  • Website: www.prg.com