Audiovisueel

Jun 24, 2021, 8:26
Ontdek de live streaming oplossingen van PRG

Ontdek de live streaming oplossingen van PRG

16 juni 2020

PRG heeft een nieuwe microsite gelanceerd waarop veilige, interactieve Livestream oplossingen worden gepresenteerd. Met deze oplossingen kunt u uw boodschap op een wereldwijd podium brengen.

Door alle expertise in elke sector samen te brengen, heeft PRG een verscheidenheid aan pakketten gemaakt voor iedereen. Van de Essential Kit, voor het hosten en presenteren van een evenement vanuit je eigen huis, tot het xR Studio-pakket, een echt meeslepende productie-ervaring of het Stage-pakket, de ultieme oplossing voor artiesten! PRG kan volledige verlichtings-, video-, audio- en camerapakketten leveren, die allemaal kunnen worden aangepast aan uw vereisten en uw ontwerp. Ze kunnen elke technologie in uw digitale productie integreren. Deze zullen aan uw behoeften voldoen en de vereiste impact toevoegen aan de ervaring van uw kijkers.

Als u op zoek bent naar een locatie voor uw volgende streamingevenement, is PRG ook een permanente technische leverancier voor een reeks partnerlocaties in heel Europa! Dus of u nu een van onze locaties of een locatie naar keuze wilt gebruiken, PRG kan u voorzien van de ideale opstelling voor uw volgende evenement.

Voor meer informatie over hoe PRG u kan ondersteunen, gaat u naar https://live-streaming.prg.com 

Meer van PRG Belgium :

PRG Belgium

  • Adres: 100 Boulevard du Souverain, 1170 Watermael-Boitsfort
  • Telefoon: +32 (0)2 663 21 80
  • E-mail: info@be.prg.com
  • Website: www.prg.com