Audiovisueel

Apr 20, 2024, 7:04
PushToTalk en Sylvester verwelkomen The Tall Ships Races

PushToTalk en Sylvester verwelkomen The Tall Ships Races

04 juni 2015

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli 2016 is Antwerpen de starthaven voor The Tall Ships Races.

Sylvester Productions en PushToTalk zijn de bureaus die samen het evenement organiseren in opdracht van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en stad Antwerpen. Het zal dan de zesde keer zijn dat dit top event Antwerpen aandoet.

sylvestertom

Tom Bellens, zaakvoerder PushToTalk:

'100 tall ships, 4.000 trainees, 400 officieren en 30 nationaliteiten zijn de ingrediënten van dit onvergetelijke topevenement dat meer dan 650.000 bezoekers naar het hart van de stad en de haven zal brengen in 2016.'

 

sylvestertom2

'Naast de mogelijkheid voor merken om zich op een unieke manier te profileren via sponsoring, zijn er verschillende hospitalitypaketten die aangeboden worden aan bedrijven.

Zo krijgen klanten, relaties of personeel de mogelijkheid om aan boord van een van de prachtige zeilschepen te genieten van dit unieke evenement' aldus Geert Vanoverschelde, gedelegeerd bestuurder Sylvester Productions.

Een minder gekend sociaal aspect is de mogelijkheid om peter te worden van een trainee. Deze jongeren gaan als trainee aan boord om hun zeilvaardigheden bij te schaven, maar leren tijdens de reis ook vaardigheden die ze in het dagdagelijkse leven en tijdens hun verdere school- en werkcarrière kunnen gebruiken.

Als trainee leren ze niet alleen zeilen, kompas kijken, navigeren,... Ze leren ook samenwerken met mensen van over de hele wereld, problemen oplossen en reageren op onverwachte gebeurtenissen. Samen met de andere trainees dragen ze bij tot een vlot verloop van de reis, zijn ze medeverantwoordelijk voor het schip en de uit te voeren taken.

Organisaties of bedrijven die hun steun verlenen aan The Tall Ships Races, steunen alzo ook deze jongeren.

Nieuwsgierigen kunnen een kijkje nemen op www.tsrantwerp.be

Meer info:

Tom Bellens
tom.bellens@tsrantwerp.be
Tel: 0491 64 45 86

Geert Vanoverschelde
geert.vanoverschelde@tsrantwerp.be
Tel: 0475 46 29 44

Meer van Sylvester :