Associaties

Apr 27, 2024, 3:56
Nieuwe Raad van Bestuur voor BESA

Nieuwe Raad van Bestuur voor BESA

18 april 2023

Sinds 23 maart heeft BESA – de Belgische Associatie van Event Suppliers - een nieuwe Raad van Bestuur. Deze zal voor de komende zes jaren de koers van BESA mee bepalen.

Omdat BESA alle leveranciers uit de eventsector wil representeren, streeft het ernaar dat ook de Raad van Bestuur zo divers mogelijk is. Het is dan ook fijn om die diversiteit binnen onze sector ook nu weer in de Raad van Bestuur te zien.

We zetten de samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur van BESA nog even op een rijtje: Tom Bilsen (Stageco),  Jan De Meyer (The Powershop), Pascal D'Hollander (PAS Security), Hans Mertens (Veldeman Group), Bart Van Den Daele (Auvicom), Juul Van Gils (A.S. Technology), Koen Van Kerkhoven (Showtex), Jan Van Malder (PRG), Birgit Walraet (Freelance Event Manager), Pascale Wienk (360 Solutions Risk & Safety).

Het doet ons veel plezier om met Pascale Wienk, Pascal D’Hollander en Birgit Walraet een aantal nieuwe gezichten te mogen verwelkomen!

Uiteraard vergeten we het harde werk niet van de bestuursploeg die BESA doorheen de afgelopen moeilijke jaren heeft geloodst. Een aantal vertrouwde namen zullen er de komende zes jaar niet meer bij zijn. Dankjewel Thomas Struye (Rabbit One), Tia Broodcorens (Soundsystem) en Gert Masschelein (freelancer) voor het vele harde werk!

Meer van BESA :