Associaties

Aug 10, 2022, 1:00
BESA blijft groeien

BESA blijft groeien

30 juni 2022

De Belgian Event Supplier Association blijft uitbreiden. Onlangs mocht de vakassociatie onder andere Wouter Verbeke (Lightmare), Sound & Co en Raf Oosterlinck (raf.be creation lab) als nieuwe leden verwelkomen. Een kennismaking…

Wouter Verbeke (Lightmare bvba) - Kuurne / Freelance member

Wouter Verbeke is freelance lichttechnicus. Jaarlijks doen diverse festivals, artiesten en andere evenementen beroep op hem om hun lichtproductie in goede banen te leiden. In Kuurne en omstreken is hij gekend als de man die tijdens de coronacrisis de grote pop up zandbak op het Marktplein uit zijn mouw schudde.

Wouter geeft ook les bij LGO, een onderdeel van de AV School die AV cursussen geeft over een uitgebreid scala aan onderwerpen, zowel voor beginners als professionals, en dit kan als technicus, muzikant, enthousiaste hobbyist en iedereen met een passie voor muziek en techniek.

Je kan Wouter contacteren via wouterverbeke@skynet.be

Sound & Co bv - Gooik / Regular member

Sound&Co uit Gooik is gespecialiseerd in technische ondersteuning voor evenementen. Aan de wieg van het bedrijf staan de broers Jonas en Kenneth Bellemans, die doorgroeiden van DJ Sound of the Basement tot een degelijk verhuurbedrijf voor professionele klanten, sinds 2018 onder de naam Sound & Co .

Tijdens de coronapandemie gingen de broers aan de slag met livestreams voor o.a. uitvaarten en zetten ze sterk in op de verhuur van LED schermen.

Je kan Sound & Co contacteren via www.soundenco.be en ze zijn ook te vinden op Facebook.

Raf Oosterlinck (raf.be creation lab) - Haaltert / Freelance member

Raf Oosterlinck is een doorwinterde geluidstechnicus met meer dan 20 jaar ervaring op de teller. Zijn dada is alles wat met geluid en muziek te maken heeft, zowel in de studio als live op het podium. Dat gaat van touring support voor artiesten & bands tot high level conference & sono support voor high end corporate events en congressen. En met zijn eigen muziekstudio kan hij meteen ook zorgen voor de perfecte geluidsopname.

Je kan Raf contacteren via www.raf.be.

Meer van BESA :