Associaties

Mar 28, 2024, 12:47
Last call voor de BESA After Summer Drink

Last call voor de BESA After Summer Drink

06 september 2022

Hoe het er voor staat voor onze sector? Dat wordt besproken tijdens de BESA After Summer Drink, waarin wordt vooruitgeblikt naar wat het najaar ons brengt. Inschrijven voor dit event kan nog steeds.

Hoe zit het nu met dat paritair comité? Mogen wegwerpbekers echt niet meer? Wat met corona dit najaar? Het zijn allemaal onderwerpen waar we het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest en die dit najaar opnieuw op ons bord belanden.

Daarom koppelt BESA het nuttige graag aan het aangename: behalve een lekkere BBQ krijg je tijdens de BESA After Summer Drink ook een antwoord op de vele vragen en onzekerheden waar je misschien mee zit.

Stijn Snaet van de Event Confederation geeft je donderdag graag een update van waar we momenteel staan in een aantal lopende dossiers, zoals het paritair comité, de verwachtingen rond corona, de regelgeving rond wegwerpmaterialen, enz. ...  Bovendien licht hij een tipje van de sluier op over Echo 22, het langverwachte sectorevent waar de Event Confederation mee bezig is.

BESA verwelkomtn je graag op 8 september vanaf 18u00 in The Villa, een groene oase op een boogscheut van Brussel voor een barbecue gevolgd door de presentatie. De presentatie start om 19u30.

Wanneer?

Donderdag 08.09.2022 om 18u00 (einde voorzien om 22u00)

Waar?

The Villa, Kerkweg 27, 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Bereikbaarheid (Google Maps): https://goo.gl/maps/htKfFow8w6TtVgVF8

Prijs?

50 EUR voor BESA leden - Niet-leden betalen 100 EUR
Golden Members kunnen ervoor kiezen om hun ledenvoordeel op te nemen en krijgen in dat geval een korting van 100% (maximum 2 personen)
No shows worden niet terugbetaald
Prijzen zijn exclusief BTW

Registreren voor dit evenement kan via de website van BESA:  https://shop.b-esa.be/nl/product/after-summer-drink-met-bbq-e50-pp-voor-leden/

Heb je al een vraag voor de Q&A? Stuur die dan zeker naar petra@b-esa.be.

Meer van BESA :