Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 20:08
Feest, Party, la Fête @ Ghent Marriott

Feest, Party, la Fête @ Ghent Marriott

08 december 2015

Ghent Marriott biedt gratis feestlocatie tijdens de eindejaarsperiode. De sfeervolle Brixx Cellar Lounge wordt gratis aangeboden voor eindejaarsfeestjes, drinks en diners. Nu de zon steeds vroeger onder gaat en het weer kouder en kouder wordt, weet je dat het jaar ten einde loopt. Dit is de tijd van het jaar waarin we vieren en feesten.

Eindejaarsfeesten, Kerstmis, Sylvesterparty en Nieuwjaarsdrinks, voor al deze evenementen en meer, biedt Ghent Marriott u de beste locatie in de stad. Onze Brixx Cellar Lounge en Poppi coffee & Wine Bar kan dit jaar úw speciale en unieke locatie zijn. Organiseer uw event bij ons en wij zorgen voor de kosteloze locatie. Contacteer ons vandaag nog om te genieten van deze eindejaarsactie en start direct met het plannen van uw event.

René de Sommelier

Poppi coffee & Wine Bar in het spectaculaire atrium van het Ghent Marriott Hotel, heeft René Beerda aangeworven als Sommelier. René is gespecialiseerd in wijn-spijscombinaties. Poppi biedt een internationaal wijnassortiment en serveert 24 wijnen die per glas te bestellen zijn. Wijnproeverijen, High Wine en Friday Uncorked zijn nieuwe concepten welke zowel het zakelijk publiek als de passant moet aanspreken. Fijne delicatessen, zoals Iberico ham wordt ter plaatse gesneden op de klassieke Berkel snijmachine. De keuken-brigade van het gerenommeerde Restaurant Coeur d’Artichaut, de culinaire partner van Ghent Marriott, staat garant voor een smaakvol menu met mooie wijn-spijscombinaties.

Voor informatie en reserveringen kunt u direct mailen met: info@marriottghent.com

Ghent Marriott Hotel

Korenlei 10

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 269 77 20

www.marriottghent.com

Meer van Ghent Marriott Hotel :

Ghent Marriott Hotel