Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 21:46
Geslaagde Experience New Year’s Drink in DOCK 3

Geslaagde Experience New Year’s Drink in DOCK 3

09 februari 2023

Afgelopen dinsdag mochten Experience en Eventnews een kleine 200 mensen uit de eventsector verwelkomen in DOCK 3 voor de Experience New Year’s Drink. Het werd een aangename avond met heerlijke food & beverages, sfeervolle muziek en natuurlijk tal van boeiende contacten.

Dit event kon enkel maar tot stand komen dankzij de inzet van een reeks partners. Idloom creëerde het online registratieplatform, en de check-in ter plaatse werd verzorgd door Fielddrive, samen met de crew van The Frontline Company. De eventlocatie DOCK 3 werd aangekleed met het meubilair van Classic Design Rental en de planten van Blomster. InZert 3D presenteerde in Antwerpen zijn verschillende 3D-experiences voor events.

Gasten van de Experience New Year’s Drink werden verwelkomd met een mocktail van Grunewald. De catering werd verzorgd door Saillart, en opgediend door het personeel van Mise En Place. Het glaswerk werd geleverd door Picobello. DJ Tom zorgde samen met zangeres Esther Sels voor de muzikale invulling. EQS Pro-Rent was verantwoordelijk voor de technische ondersteuning. Drift by Cédric Jochems zal zorgen voor de aftermovie van het event.

Ten slotte kon men ook nog rekenen op printpartner Reclameonline, op grafische partner Studio Mia, en op Event Confederation voor de ondersteuning.

Experience Magazine en Eventnews hopen dat deze fijne netwerkavond de aanwezigen een extra boost geeft op weg naar een geslaagd 2023!

Meer van DOCK3 :