Vaste & tijdelijke locaties

Feb 28, 2024, 1:30
‘Extravaganza’, een crazy concept voor bedrijfsfeesten

‘Extravaganza’, een crazy concept voor bedrijfsfeesten

07 december 2023

Bent u de klassieke nieuwjaarsdrink of -receptie moe? Zoekt u een verrassend concept voor het komende eindejaarsfeest met het bedrijf? Wilt u uw klanten, relaties of personeel een uniek en waanzinnig feestje laten beleven? Dat treft! DOCK3 in Antwerpen lanceert een over-the-top concept voor een bedrijfsfeest vol craziness: Extravaganza.

DO YOU DARE?

Extravaganza staat voor fun, heel veel kleur en tal van verrassende animaties. Confetti, ballonnen, glow-in-the-dark sticks, opblaasattributen, … het is er allemaal. Om nog te zwijgen van de prettig gestoorde performers die zich onder het publiek mengen en voor extra entertainment zorgen. Of de waanzinnige extra’s zoals een ballenbad dat de ingang vormt, een indoor botsauto-attractie en een roze limo-partyshuttle.

Download de brochure

Laat uw gasten genieten van een verrassend walk-to-you viergangendiner met heel veel kleur en glamour, en laat ze daarna helemaal los gaan op een onvergetelijke party met een stevig opzwepende dj-set, massa’s inflatables en confettidouches.

LET’S GO CRAZY!

Lees alles over Extravaganza in onze gloednieuwe brochure: hoe dit event verloopt, de verschillende animaties, wat er op het menu staat enz. Bekijk de mogelijkheden en we schrijven graag een voorstel op maat volgens uw noden en wensen.

Meer info: events@dock3.be

Meer van DOCK3 :