Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 22:22
DOCK 3: centraal gelegen, multifunctionele eventlocatie met gratis parking

DOCK 3: centraal gelegen, multifunctionele eventlocatie met gratis parking

18 september 2017

DOCK 3 is een multifunctionele eventlocatie die centrale gelegen is nabij Antwerpen. Ondanks de vele wegenwerken in Antwerpen kunnen uw gasten onze locatie nog steeds makkelijk bereiken via de op- en afrit van de ring of het openbaar vervoer. Ook parkeren is bij DOCK 3 geen probleem. Onze locatie is omringd met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Onze locatie kan aangepast worden aan uw event tot in de kleinste details, zo kan u een gepersonaliseerde bache hangen aan de inkom en de voorgevel mooi uitlichten in de kleuren van uw bedrijf.

U kan onze verschillende zalen elk apart gebruiken of combineren waardoor u een enorm ruimtegevoel creëert. Bovendien zijn al onze zalen uitgerust met een uitgebreid pakket aan licht en geluid en is er een technisch verantwoordelijke tijdens uw event aanwezig.

Met 15 jaar ervaring in de evenementenbranche en als host van honderden uiteenlopende events is DOCK 3 de perfecte locatie voor uw volgend evenement. Een professioneel team biedt u – in hoeverre gewenst – een volledige ondersteuning tijdens zowel de voorbereidingen als het evenement zelf. One point of contact met één voorstel.

Heeft u interesse in onze locatie of wil u graag een volledig vrijblijvend voorstel ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op.

www.dock3.be

Meer van DOCK3 :