Vaste & tijdelijke locaties

Mar 31, 2023, 2:03
Ontdek de splinternieuwe event- en congreslocatie Vestar in het centrum van Antwerpen!

Ontdek de splinternieuwe event- en congreslocatie Vestar in het centrum van Antwerpen!

08 februari 2023

Elkaar ontmoeten in het groen, midden in de stad. Dat is het uitgangspunt van Vestar, een volledig nieuwe event- en congreslocatie in het centrum van Antwerpen. Van vergaderingen met een beperkt gezelschap, tot grotere events van enkele honderden personen, voor elk type organisatie biedt Vestar een geschikte ruimte aan.

Eventruimtes van uiteenlopende omvang

In Vestar kan je terecht in verschillende zalen die kunnen worden ingezet voor events. Voor een leuke receptie, diner of bedrijfsfeest kan je terecht in De Foyer (500 m²). Dit is een aangename, open ruimte met een strak design. De zalen Pano & Rama zijn ideaal voor kleinere sessies. Ze kunnen afzonderlijk gebruikt worden dankzij de mobiele wanden, maar vormen samen met de aangrenzende Lounge één mooie ruimte van 400 m². Beide zalen geven bovendien uit op het buitenterras, met een mooi uitzicht op de tuin. Ben je met een kleinere groep? Dan is de Balcony (160 m²) een perfecte plek voor jouw receptie.

Multifunctioneel auditorium

Treed binnen in het pronkstuk van Vestar: de Aula (440 m²) is een gloednieuw auditorium met 300 zitplaatsen. Deze zaal, met een dubbelhoge verdieping, is uitgerust met de nieuwste audiovisuele voorzieningen en is akoestisch geoptimaliseerd. Toch is deze Aula meer dan enkel een conferentieruimte. Door het in elkaar schuiven van de mobiele tribune kan er een open ruimte worden gecreëerd die zich leent voor elk type evenement. Laat het feest maar beginnen!

Meetingaanbod

Gewoon op zoek naar een vergaderruimte? Geen probleem. Naast de vermelde grote ruimtes beschikt Vestar immers ook over een breed aanbod vergaderzalen, break-outs en boardrooms met uitlopende oppervlakten (van 20 m² in 6 Carat tot 150 m² in Pano en Rama). Deze meetingruimtes zijn steeds voorzien van comfortabel meubilair, audiovisuele voorzieningen en presentatietechnieken. De audiovisuele ondersteuning in Vestar wordt steeds verzorgd door het team van Blue Moon AV. Zo kan je steeds rekenen op het beste beeld, licht en geluid!

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een prioriteit voor Vestar. Omdat Vestar is ondergebracht in een gloednieuw gebouw, kon er rekening worden gehouden met de meest vooruitstrevende eco-normen. Alle verwarming en koeling gebeurt via geothermie (150 m diep) vanuit een BEO-veld. De elektriciteit wordt opgewekt via zonnepanelen, zodat het gebouw CO2-loos is. De topisolatie, groendaken, waterrecuperatie en daglichtgestuurde domotica zorgen ervoor dat op elk vlak de meest duurzame technieken in dit gebouw verwerkt zitten. Zo is Vestar helemaal klaar voor een groene toekomst.

Grote tuin in de stad

Een andere belangrijke troef van Vestar vind je buiten het gebouw. Bij aankomst kun je genieten van een grote wandeltuin van 2000 m² met waterpartij. Ook vanop de dakterrassen heb je zicht op deze groene plek, die voor rust in de stad zorgt en jouw gasten een aangenaam gevoel geeft.

Kwaliteitscatering

Een geslaagd evenement kan natuurlijk niet zonder lekker eten. Om een kwaliteitsvolle catering te garanderen werkt Vestar samen met drie vaste partners, met name J&M Catering, Gourmet Invent en White Signature. Vanuit de twee mooi uitgeruste, open keukens, voorzien zij kwaliteitsvolle hapjes, gerechten en desserten voor jouw gasten. Allemaal op maat van jouw wensen en budget.

Bereikbaarheid

Vestar is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen of de fiets. Berchem station en Antwerpen Centraal liggen op wandelafstand. Onder het gebouw is er een ruime en exclusieve parking van 260 plaatsen voorzien en deze kan zelfs nog uitgebreid worden. Verder is er ook een fietsenparking met plaats voor zo’n 100 fietsen.

Met al deze troeven is Vestar klaar om ook jouw gasten te ontvangen. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen:
Vestar
Sanne Vereycken
info@vestar.be
03 844 00 18
EVENTLOCATIE
Van Diepenbeeckstraat 12
2018 Antwerpen
INRIT PARKING
Lamorinièrestraat 53
2018 Antwerpen

www.vestar.be