Event management

Mar 29, 2024, 8:15
Festen kwaliteitsvoller en populairder dan ooit

Festen kwaliteitsvoller en populairder dan ooit

14 juni 2016

Festen beleeft een topjaar. Door hun nieuwe kwaliteitsvolle opleidingen presteren hun crewmedewerkers beter dan ooit. Hun uitstekende prestaties worden natuurlijk snel opgemerkt en zorgen voor meer en meer business voor de personeelspartner. Het meewerken aan deze nieuwe projecten wordt feilloos opgevangen door het schitterende werk van het professioneel team en door hun planningstool Forganiser.

Festen blijft ook groeien, ervaren event manager Emilio Wirtz (met positieve werkreferenties bij Heinz, J&M Catering en Edificio) versterkt het team als business developer en zal helpen meebouwen aan het blijven boeken van succes voor het people agency.

Hieronder enkele cases van afgelopen en toekomstige projecten:

THX day

Met de 120 geplaatste crewmedewerkers waaronder 15 projectleiders heeft ook deze keer FESTEN kunnen zorgen voor het perfecte verloop van een evenement. Na de uitgebreide briefing (die voor de afwezigen ook online te bekijken was) kende elke projectleider zijn rol tot foutloze en pro-actieve uitvoering.

Nogmaals proficiat aan ISS Catering voor het succes van THX day en tot volgend jaar!

Poilâne

In Wijnegem opent binnenkort de eerste vestiging van Poilâne. De keten vestigt zich samen met versmarkt Cru (Colruyt) in het werk-, kunst- en woonproject van Axel Vervoort.

Leuk weetje:

Het zuurdesembrood, het handelsmerk van de Parijse bakkersdynastie, is een flinke klepper die liefst 1,9 kg weegt en 9,45 euro kost.

Summerfestival

De Antwerpse hoogmis voor feestgangers, het Summerfestival, dat vorig jaar maar liefst +- 70.000 danceliefhebbers mocht verwelkomen aan de Middenvijver op Linkeroever. Dankzij onze rijke festival ervaring mag ook dit jaar Festen het grootste deel van het personeel voorzien.

To be continued…

www.festen.be

www.forganiser.be

Meer van Festen Forganiser :

Forganiser


Festen